Depeche Mode показаха клипа към "Going Backwards" (видео)

Признати като едни от най-големите майстори при визуализирането на музиката си, Depeche Mode отново са сред пионерите в използването на най-новите технологии. 
 
Бандата представи новия си видеоклип към сингъла "Going Backwards", заснет с иновативната технология във формат 360-градусово видео. Режисьор на видеото е Тимъти Саченти, известен с многопластовия си фотографски стил, който поставя групата в едно стилизирано и пълномащабно визуално приключение. 
 
 
В подкрепа на "Going Backwards", Depeche Mode издават и специален сингъл проект в дигитална версия само, който включва албумната версия на песента и лайв запис от Highline Sessions, част от самия видеоклип. 
 
"Going Backwards" е един от ключовите сингли в новия албум на групата – Spirit – четиринадесетият студиен албум в дискографията на Depeche Mode. Албумът дебютира на #1 в редица държави по света включително в Германия, Франция, Италия, Полша, Белгия, Швейцария, Австрия, Португалия и Дания. Spirit дебютира и в Топ 5 в 15 страни, сред които Великобритания и САЩ. 
 
Spirit -съдържание:
Going Backwards               
Where's the Revolution                                  
The Worst Crime                               
Scum                      
You Move                             
Cover Me                             
Eternal                                  
Poison Heart         
So Much Love                      
Poorman              
No More (This is the Last Time)                                    
Fail    
 
Групата в момента е на турне в Европа като част от световната им обиколка, а интересът към Global Spirit Tour 2017/2018 е наистина огромен. Турнето стартира през май 2017 в Стокхолм (Швеция) и ще приключи на 27.03.2018 в Сао Паоло (Бразилия). Depeche Mode стана и първата група в света с разпродадени четири поредни концерта в легендарния амфитеатър в Холивуд - Hollywood Bowl – също част от турнето на 12, 14, 16 и 18 октомври. 
 
След европейската обиколка на групата по най-големите стадиони на Стария континент, турнето Global Spirit Tour продължава през август в САЩ с 30 концерта, за да се върне през есента отново в Европа, последвана от Латинска Америка през пролетта на 2018. Турнето "The Global Spirit Tour" има всички шансове да подобри рекордите по продажба в индустрията, тъй като до момента са продадени над 1.5 МИЛИОНА билета. 

Свързани новини

Depeche Mode с ново видео

26.09.2023

Depeche Mode с нови дати в Европа

10.07.2023

Ново от Depeche Mode: "Wagging Tongue"

25.05.2023

Чуй най-новото от Depeche Mode

24.03.2023

Чуй новия сингъл на Depeche Mode

09.02.2023