Излезе новия сингъл на Ed Sheeran, “Perfect” (аудио)

Номинираният за Mercury Prize Ed Sheeran обяви излизането на новия си сингъл “Perfect”, към който има и текстово видео. 
 
 
Любимата както на Ed, така и на феновете му песен, “Perfect” е модерна балада и още един пример за вечните разкази на трубадурите. Това е четвъртият официален сингъл, който излиза от разбиващия рекорди трети студиен албум на изпълнителя, ÷ (Divide), и вече има над половин милиард слушания в онлайн платформите към момента. 
 
Излезлият през март запис продължава силното си влияние като най-слушания и най-добре продавания албум във Великобритания на годината досега с над 2,2 милиона продажби само за 6 месеца. В световен мащаб ÷ надмина 10 милиона продажби, като стана 84 пъти платинен и 10 пъти златен из целия свят. Освен това, миналата седмица “Shape of You” официално се превърна в най-слушаното парче, надминавайки “One Dance” на Drake.
 
26-годишният Sheeran, който наскоро отнесе наградата за “Artist of the Year” на MTV VMA, е номиниран за 3 награди “Q Awards” тази година, включително за “Best Track”, “Best Solo” и “Best Act In The World Today” – церемонията по награждаване ще се проведе в Roundhouse в Лондон на 18 октомври. Ed тръгва на турне, състоящо се от 19 дати, за което билетите вече са разпродадени. Началото е май/ юни 2018 и ще включва 4 нощи на стадиона Wembley Stadium.
 
Албумът на Ed Sheeran ÷ (Divide) е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

Ed Sheeran играе себе си в нов филм

31.08.2018

Ed Sheeran се е оженил тайно

29.08.2018

Книгата за рекорди на Гинес за 2019

22.08.2018

Boyzone и Ed Sheeran пишат заедно песен

27.07.2018

Най-печелившите турове за 2018

25.07.2018

Коментари