Jason Mraz издава дебютния си албум на винил за годишнината му

Jason Mraz ще отбележи 15-тата годишнина на платинения си дебютен албум Waiting For My Rocket To Come, с издание за пръв път на винилова плоча, което ще бъде налично от петък, 17-ти ноември.
 
Изданието ще включва 2 стандартни черни плочи, които ще могат да се закупят от всички музикални магазини, а версия с издание на оранжева плоча ще бъде налична само и единствено в Barnes & Noble. Всички версии ще включват обложка и записки, като текстове на песни от Mraz. 
 
 
Mraz, който прекара голяма част от изминалата година в писане, записване и тестване на нови песни за дългоочаквания си следващ албум, ще отпразнува годишнината с изключително личен солов концерт на 14-ти октомври в The Spreckels Theatre в своя роден град Сан Диего, Калифорния. Разпродадения вече концерт “Music Candor Banter” ще представи певеца с 2 награди Grammy, който ще изпълни избрана селекция от обширния си каталог, споделяйки истории и изненадващи разкрития от кариерата си. Шоуто ще бъде последното публично изпълнение на Jason за годината.
 
Mraz е на път да направи дългоочакван дебют на Broadway, като се присъедини към компанията на хитовия мюзикъл “Waitress”, за предстояща 10 седмична обиколка, започваща в петък, 3-ти ноември. Изпълнителят, който ще бъде в ролята на Dr. Pomatter, има дълга история с високо оценения мюзикъл, като преди това е имал участие с композитора на “Waitress” Sara Bareilles за 2 песни от албума What’s Inside: Songs From Waitress (2015).
 
Излезлият на 15 октомври 2002 Waiting For My Rocket To Come изтласква Mraz пред съвременните американски изпълнители и текстописци, зареден с трио от незаменимите хитови сингли “You And I Both”, “Curbside Prophet” и любимият на всички “The Remedy (I Won’t Worry)”. Последният от които доказва пробива на Jason Mraz с изкачването му в топ 15 на Billboard Hot 100 и достигайки до върха на класацията Top 40 Adult Recurrents. Освен това, певецът се записа в историята на поп музиката с разбиващия рекорди сингъл от 2008 “I’m Yours”, който е обявен за 10-тия най-добре продаван дигитален сингъл в Америка за всички времена. 
 
Изданието на Waiting For My Rocket To Come на Jason Mraz ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

Jason Mraz - "Unlonely"

18.06.2018

Jason Mraz - "Have It All"

02.05.2018

Jason Mraz попадна в катастрофа

19.01.2016

Jason Mraz с нов албум и световно турне

07.07.2014