Jason Mraz представи новия си сингъл "Have It All" (видео)

Jason Mraz обяви излизането на дългоочаквания си нов сингъл "Have It All". 
 
Песента е написана от Mraz с David Hodges (Christina Perri, Kelly Clarkson) и JKash (Maroon 5, Charlie Puth, Meghan Trainor), в сътрудничество с приятелите си от Raining Jane (Mona Tavakoli, Chaska Potter, Mai Bloomfield и Becky Gebhardt). Парчето е замислено, след като Mraz получава и превежда благословия от будистки монах по време на посещението си в Мианмар през 2012. 
 
Поради различни обстоятелства той издава "Have It All" едва сега. "Светът се промени много след 2012", споделя Mraz. "Все повече хора започват да се борят за свобода и равенство, и искат да бъдат чути. Оттогава написах много песни с чувства на разочарование, гняв и дори тъга, но нищо, което да искам да изпея. "Have It All" изпъква като песен с послание за надежда, което да ми помогне да премина напред, песен с послание за щедрост, антитеза на безсилие - песен, която се получи от превода на послание от монах. Това е благословия, маскирана като рап песен и трябва да бъде споделяна." 
 
 
"Have It All" е придружено от цветно видео, режисирано от дългогодишния сътрудник на певеца Darren Doane ("I’m Yours", "Make It Mine", "Lucky") и улавя духа на песента чрез разходка из родния град на Mraz - Ричмънд, Вирджиния, заедно с ученици от "School of the Performing Arts in the Richmond Community" (SPARC), и "Turnaround Arts", както и актьорите Katie Grober и Greg Grunberg.

Свързани новини

Jason Mraz - "Unlonely"

18.06.2018

Jason Mraz издава дебюта си на винил

05.10.2017

Jason Mraz попадна в катастрофа

19.01.2016

Jason Mraz с нов албум и световно турне

07.07.2014