Imany идва с два концерта през юни

Чаровната и талантлива поп-соул звезда Imany се завръща у нас с уникалния си бенд, съобщава musicbox359.com. Френската певица ще гостува с грандиозно шоу на 10-и юни в Античния театър в Пловдив и на 12-и юни в зала 1 на НДК. 
 
Кадифеният глас и искреното присъствие на Imany бързо и съвсем естествено я превърнаха в любимка на публиката не само у нас, но и по света. Доказателство за това са напълно разпродадените ѝ концерти и платиненият статус, който още първият ѝ албум The Shape of a Broken Heart придоби в редица европейски държави.
 
Музиката на Imany е едновременно интимна и зареждаща, а магнетичното ѝ присъствие заразява и пленява по необикновен начин. Ето защо концертите ѝ се превръщат в истинско изживяване за милионите ѝ фенове по цял свят. Няма съмнение, че и всяка една от срещите с българските ѝ почитатели оставя дълбока следа у двете страни – Imany пее винаги пред препълнена зала, която е активно въвлечена в удоволствието от срещата с нея и музиката ѝ. Именно това необикновено топло и сърдечно посрещане от своя страна превърна българските фенове на Imany в нейна своеобразна слабост, а гостуванията ѝ у нас – в малък празник и любим акцент в световните ѝ турнета.
 
 
На голям успех се радва и последната й творба The Wrong Kind of War, песни от която ще прозвучат на концертите в София и Пловдив. Билетите са на цени между 50 и 120 лева, като могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim.

Свързани новини

Концертът на Imany е след два дена

31.05.2022

IMANY с нов концерт у нас

28.02.2022

Imany: "Трябваше да дойда по-рано!"

16.05.2016