IMANY се завръща в България като вуду жрица

IMANY се завръща за концерт в България на 2 юни за един магичен концерт в Зала 1 на НДК
 
Какво се получава, когато завладяващият дълбок глас на IMANY и осем виолончела засвирят в унисон? Истинска любовна история, която публиката ще може да наблюдава на живо и у нас. Фолк-соул, блус-рок, хип-хоп, фънк, а сега – и поп, и класика – преминаването през музикални жанрове с лекота е в кръвта на певицата, която представя новия си проект с вълненията на дебютант. С Voodoo Cello харизматичната IMANY прави осем заклинания с осем виолончела и дава ново лице на исторически хитове от поп и рок музиката от Radiohead, през Кет Стивънс, до Дона Съмър, t.A.Т.u. и Боб Марли. Вълшебното музикално пътешествие е по идея и дизайн на самата певица, която казва: "Да си артист е привилегия, но тази привилегия идва с голяма отговорност".
 
Voodoo Cello е спектакъл, който обединява на една сцена осем виолончела и един глас, за да изпълнят заедно емблематични поп хитове. Без каквито и да било допълнителни специални ефекти, IMANY сама преаранжира популярни песни като прави символичното си вуду заклинание върху осем виолончела. В нейния неподражаем стил, тя преобразява добре познати песни и ги представя по изцяло нов начин. 
 
Самата IMANY влиза в силния женски образ на вуду жрица, вдъхновена от различни култури. С репертоара в новия си спектакъл IMANY разказва истинска приказка от начало до край. Voodoo Cello е мистичното пътуване на жена, надарена с магически сили, а песните – разкриват нейната съдба. Историята започва в мрака и завършва в светлината, но преди това, жрицата трябва да се пребори със собствените си демони. Тя създава свои танци и ритуали, чрез които постига вътрешен мир. 
 
За последните десет години, дълбокият глас на IMANY вълнува и българската, и световната публика – нейните два албума, хитовете "Don’t Be So Shy" и "You Will Never Know", музиката към саундтрака на филма "Sous les jupes des fille", достигат до хиляди хора.
 
След кратка почивка, IMANY е готова да се завърне за музикално преживяване, което не е за изпускане – вълшебното триединство от евъргрийн мелодии, акустичния топъл звук на виолончелото и кадифения глас на певицата, в Зала 1 на НДК на 2 юни. 
 
Билетите за концерта на IMANY влизат в продажба днес на ticketstation.bg и са на цени от 66 до 140 лв. 
 

Свързани новини

Концертът на Imany е след два дена

31.05.2022

Imany идва отново през юни

12.02.2018

Imany: "Трябваше да дойда по-рано!"

16.05.2016