Певицата Imany се влюби в българската публика. Чувството е взаимно!

Певицата Imany се влюби в българската публика, а пък родните фенове направо полудяха по музиката й! След взривяващото шоу в Sofia Live Club, изпълнителката сподели в социалната мрежа: „О, Боже мой, София!!! Благодаря ви толкова много за невероятното шоу! Отнесохте ме! Влюбена съм във вас! Ще се видим през октомври!”
 
Неслучайно, още преди първото появяване на Imany пред родна публика, стана ясно, че заради огромния интерес към нейното творчество, вече има втора дата за концерт на сензацията у нас. Той ще бъде в зала 1 на НДК на 19 октомври.
 
В препълнения столичен клуб, в събота вечерта, френската певица показа, че е много повече от един хит по радиото, като доказа, че оригиналът е по-добър и от най-хубавия ремикс.
 
Концертът започна ударно с най-големия й хит Don't be so shy, след което Надя Младжао, както е истинското име на Imany, така омая публиката с дълбокия си глас, че никой вече не си спомняше за диско бийта в ремикса, който се наложи у нас.
 
Последваха мелодичните Slow down и емблематичната You will never know, след което на сцената се заредиха песните от първия албум на Imany - Please and change, Pray for help, The good, the bad and the crazy, Take care of the one you love и останалите песни от първия й албум. Вторият предстои да излезе след броени месеци.
Сн. Фейсбук
 
Imany е израснала и е станала звезда във Франция, но е родом от малките Коморски острови, близо до Мадагаскар, за които тя признава, че понякога ги няма на картата. Но те са останали в сърцето й и са оставили отпечатък върху творчеството й, което е в пъти по-голямо от широко популярнитe ремикси на парчетата й.
 
Кулминацията на шоуто беше изненадващо изпълнение на „Бохемска рапсодия” на Queen, като тук блесна 7-членният бенд на певицата, а интерпретацията на култовата песен направо отнесе главите на меломаните.
 
Всички полудяха, когато Imany махна традиционната африканска кърпа, която покриваше главата й, и започна да куфее с дългите си плитки и да танцува бясно на сцената.
В края на концерта звездата легна на сцената / Сн. Фейсбук
 
Певицата два пъти скочи в публиката и се прегръщаше с хората. Дори собственият й бенд изглеждаше леко изненадан от избухналата емоция.
 
Песните в сетлиста не стигнаха, защото Imany и брилянтните й музиканти трябваше да излизат няколко пъти на бис, докато залата на столичния клуб се тресеше от скандиранията на името на певицата.
 
След мега шоуто в София, певицата и бендът й се отправиха към Истнабул, като топката за турската публика е много високо. А ние ще чакаме октомври, за да се насладим отново на омайния глас на Imany. / Кристина Цветкова 

Свързани новини

Концертът на Imany е след два дена

31.05.2022

IMANY с нов концерт у нас

28.02.2022

Imany идва отново през юни

12.02.2018