Imany: "Нямам търпение за концерта в България!"

На 2 юни сцената на Зала 1 на НДК се превръща във вълшебен декор със завладяващия глас на Imany, осем виолончела, вуду магии и абсолютните поп хитове от последния албум на певицата Voodoo Cello. В него тя вдъхва нов живот на любими изпълнения на Мадона, Imagine Dragons, Бони Тайлър, t.A.Т.u. и Bob Marley и други.  
 
Концертът на Imany започва в 20:00, а вратите на Зала 1 на НДК се отварят широко за едно музикално пътешествие през любимите евъргрийн класики лично на самата певица, която е и артистичен директор на спектакъла Voodoo Cello
 
Френската изпълнителка, която в момента е на европейско турне, искрено споделя в скорошни интервюта, че България е една от най-любимите ѝ дестинации за концерти и няма търпение да се завърна у нас заради топлата публика. В типичния си елегантен и неподражаем стил, този път Imany влиза в ролята на вуду жрица, която омагьосва осем виолончела и …публиката и разказва една мистична приказка с музиката си. 
 
Последни билети за концерта на Imany в Зала 1 на НДК могат да се намерят на ticketstation.bg, в магазини На Тъмно и в мрежата на Fast Pay. 
 
Припомняме, че Fest Team за първи път в България предлага и възможността за закупуване на билет за събитие на разсрочено плащане от Ticket Station Bulgaria с 0% оскъпяване. Това е уникалната за България услуга, чрез която се извършва плащане на равни месечни вноски, без никакво оскъпяване, скрити такси и с 0% лихва и различни начини на разсрочване. 
 
Така потребителите, които искат да посетят даден концерт, но в момента не разполагат с необходимата сума, могат да избират дали да платят 25% от нея веднага и 75% в следващите 30 дни, или да платят 25% сега и останалите 75% в рамките на три месеца, с 0% оскъпяване, без дребен шрифт и скрити такси, а след бързо одобрение, мечтаният билет се озовава директно в електронната им поща. 

Свързани новини

IMANY с нов концерт у нас

28.02.2022

Imany идва отново през юни

12.02.2018

Imany: "Трябваше да дойда по-рано!"

16.05.2016