Adele ще пусне нов албум по Коледа

Adele планира да издаде следващия си албум около Коледа.
 
30-годишната изпълнителка не е пускала нова музика след албума си Hello (2015), но феновете ще извадят късмет по-късно тази година, тъй като тя вече се среща със звукозаписния си лейбъл Sony в Лондон и планира да прекара лятото, пишейки балади за четвъртия си албум, за да е готов по празниците.
 
Източник сподели пред "The Sun": "Тя се е върнала в Англия и смята да пише там. С няколко студийни музиканти са водени разговори да работят с нея, а тя вече има няколко готови песни."
 
Решението й да се върне в студиото идва само година, след като разкри по време на турнето си "Adele Live", че планира да си вземе по-дълга почивка от пътуванията, за да си роди още едно дете. Adele - която има 5-годишен син Angelo със съпруга си Simon Konecki - каза тогава: "Ще се видим по-късно, от другата страна. След някоя и друга година, когато се върна, няма да можете да се отървете от мен. Но сега си тръгвам, за да си родя още едно дете."
 
Макар и заета с майчинството и подготвяща се за следващия си албум, Adele вече е получила предложение за £20 милиона за едногодишна резиденция в Лас Вегас. Шефовете на хотел The Wynn са толкова решени да получат съгласието й, че са й предложили  £380 000 на концерт - макар тя да е признала, че мрази да пее на живо.
 
И макар Adele да отмени две от датите на Уембли миналата година заради увреда на гласните връзки, шефовете на Wynn не са обезпокоени, че Adele ще се отнесе несеризно към концертите във Вегас, казват източниците: "Adele е професионалистка и познава способностите си. С радост ще бъдем максимално гъвкави, ако това ще я накара да се съгласи."

Свързани новини

И това не е най-лошото

03.11.2022

Адел пусна порция снимки с гаджето си

12.05.2022

Тотална доминация на Адел

02.03.2022

Адел се завръща във Великобритания

03.02.2022

Тревожните слухове зачестиха

01.02.2022