Barbra Streisand пуска нов албум, чуй първия сингъл (аудио)

Вече излезе новата песен на Barbra Streisand "Don’t Lie To Me", пилотен сингъл от предстоящия студиен албум на музикалната легенда, озаглавен Walls, който ще бъде издаден на 2 ноември, информира avtora.com.
 
 
 
Walls e първият албум на певицата, който излиза от 2005 насам, с предимно нови авторски песни. Това е и първият социален албум, в който тя прокламира принципите и ценностите, в които вярва, за които говори и се бори през целия си живот. Чрез красивите мелодии и подтикващи към размисъл текстове албумът синтезира притесненията, стремежите и надеждите на изпълнителката за обществото, в което живеем, за човешките взаимоотношения и общото ни бъдеще. 
 
В допълнение към трите нови авторски песни отличената с награда "Оскар" певица и композиторка записва песни, които са особено близки до сърцето ù. Barbra Streisand дава нова, свежа перспектива на класики като "Imagine" и "What а Wonderful World", стандартът от легендарното творческо дуо Burt Bacharach и Hal David – "What the World Needs Now". Предпоследната песен, която Barbra записва за албума, е неостаряващата "Take Care оf This House", създадена от американския пианист, диригент и композитор Leonard Bernstein и поета Alan Jay Lerner. 

Свързани новини

Barbra Streisand - "Don’t Lie to Me"

11.10.2018

Излиза live албум на Barbra Streisand

22.11.2017

Barbra Streisand с албум от Бродуей

10.08.2016

Barbra Streisand изкара 2 млн. за час

13.11.2013