Андреа Бочели се похвали с рекорд

Световната суперзвезда Andrea Bocelli закова 1 млн. последователи в YouTube, и над 14 млн. гледания на видеото към съвместното му парче със сина му Matteo Bocelli - "Fall On Me”, и то за едва  2 седмици.
 
Тенорът споделя: “Щастлив съм, че съм първият класичеки певец, който е удостоен с "Gold Play" бутон от YouTube. Дуетът ми с Matteo предизвика необикновени реакции и съм развълнуван, че хората харесват и видеото към песента - беше удоволствие да го заснема със сина ми.”
 
Песента "Fall On Me" ще бъде включена в предстоящия нов албум на Andrea Bocelli - "Si", който ще излезе на 26-ти октомври. Сингълът ще звучи и във финалните надписи на предстоящия филм на Дисни – “Лешникотрощачката и четирите кралства”.
 
"Si" е първият албум на Andrea Bocelli за последните 14 години с изцяло нова музика и включва изпълнения с ТОП артисти като Ed Sheeran, Dua Lipa, Josh Groban и сопраното Aida Garifullina.
 
Bocelli продължава мащабното си световно турне, което ще премине през САЩ, Германия, Италия, Испания, Бразилия, Канада и Ирландия.
 
На 2-ри и 3-ти ноември певецът ще изнесе два концерта в O2 Arena в Лондон, където феновете му ще чуят много от новите му песни.

Свързани новини

Маестрото отново у нас!

06.03.2024

Дейвид Гарет с нов сингъл

08.08.2022

Андреа Бочели с олимпийска песен

10.02.2022

Андреа Бочели подарява свой концерт

10.12.2021

Матео Бочели дебютира със "Solo"

08.10.2021