Дичо и Теди Кацарова с римейк на песен на легендарна група от 80-те (видео)

Новият съвместен проект на Дичо и Теди Кацарова – песента "Бялата пътека" е втората песен от заформилия се успешен тандем между двамата. 
 
След като преди шест месеца песента им "Остани" заедно със София госпел хор стана факт, Дичо и Теди отново сляха красивите си гласове в римейк на песен на легендарната група от 80-те години LZ. В оригинал песента е по текст на Жива Кюлджиева и е композирана от Христофор Захариев, дългогодишен китарист на LZ, в чиято памет е песента.
 
 
Клипът към песента е заснет от Костадин Кръстев-Коко. В него като половинка на Теди Кацарова участие взима красивият модел Иван Георгиев - шампион на България от 2015 във фитнес категорията "Менс физик". Партньорка на Дичо в клипа е френският модел Сабин Дарлет.
 
През лятото Дичо и Теди се включиха в проект "Младите хора – бъдещето на България – това сме ние". Двамата, заедно с Руди, Дули, Муден и Кукушев, записаха песента "Агресия", насочена срещу агресията в училищата. Двамата все още не споделят дали има планиран и трети съвместен дует, но със сигурност от сега мечтаят за лятно турне из България през 2019.

Свързани новини

Бандата отбелязва четвърт век на сцената

29.08.2024

Много новини около певеца

17.05.2023

Дичо с нов песен и видео

27.06.2022

Дичо с нова песен

11.10.2021

БГ музиканти споделят Приказката P.I.F.

28.05.2021