Общият проект на Sia, Diplo и Labrinth с първи студиен албум

Labrinth, Sia & Diplo Present... LSD (или накратко LSD) е името на предстоящия дебютен студиен албум на музикалната група LSD. Албумът излиза в дигитална версия и на CD на 12-ти април от Вирджиния Рекърдс/Sony Music, а до края на годината се очаква да бъде издаден и на винил. 
 
LSD е страничен проект на три утвърдени звезди от световната музикална сцена: австралийската певица и гениален автор на песни Sia, американският продуцент и водещ DJ Diplo и английският певец и продуцент Labrinth. Всичко започва в началото на 2018, когато Labrinth и Sia се запознават в студио по проект, за който трябва да напишат обща песен. След ден работа заедно, двамата установяват, че творческата химия помежду им е повече от продуктивна и решават да продължат като авторски тандем. Малко след това, те канят Diplo да се присъедини към тях и по този начин се ражда формацията LSD, абревиатура от имената им. 
 
На 3 май 2018 излиза пилотният сингъл на супергрупата, озаглавен "Genius", който по-късно става музикална тема на видео играта на ФИФА - EA Sports. На 26 юни излиза втората песен на LSD - "Audio", последвана от третия сингъл, озаглавен "Thunderclouds" с премиера на 9 август. На 1 ноември излиза четвъртият сингъл на триото, озаглавен "Mountains". 
 
 
Актуалният сингъл на LSD - "No New Friends" - излезе на 14 март 2019. Официалното видео към песента ще излезе в деня на премиерата на албума Labrinth, Sia & Diplo Present... LSD, 12 април.

Свързани новини

Неочаквана комбинация

22.04.2024

Великолепна комбинация

20.03.2024

Sia най-накрая ще издаде нов албум

11.03.2024

Първа оригинална тава от 2016 насам

13.02.2024

Ще се запознаем отблизо с Хулио Иглесиас

12.02.2024