Robin Schulz пусна новия си сингъл “All This Love” (аудио)

След като наскоро Robin Schulz записа името си в историята, ставайки първият немски изпълнител с над 2 милиарда гледания в YouTube, сега пуска и новия си сингъл. 
 
 
Новият запис “All This Love” е с участието на Harloe (Jessica Karpov) – авторка на песни от Лос Анджелис, която преди е работила върху записи за изпълнители като Britney Spears, Charli XCX и Kelly Clarkson. Седейки в евтин хотел през нощта, тя размишлява върху изпитанията, които носи голямата любов. Докато Harloe разсъждава, чуваме характерния deep house почерк на Robin Schulz, който прави песента красива и емоционална. Сингълът е придружен от официален видеоклип, заснет в Банкок. 
 
“All This Love (feat. Harloe)” е вторият нов сингъл на Robin Schulz, след излизането на албума Uncovered и следва записа “Speechless”. “Speechless” бе отличен със златен сертификат в Германия, отчете над 130 милиона слушания в цял свят, 25 милиона гледания в YouTube. 
 
Robin Schulz, който наскоро се изкачи на 49-то място в годишните Billboard Dance 100, ще участва на фестивала на UN  - “Play it Out – A call to action on Ocean Plastic” на карибския остров Аруба на 1-ви юни. Организиран от президента на организацията UN General Assembly - Maria Fernanda Espinosa, събитието има за цел да повиши осведомеността за 15-те милиона тона пластмасови отпадъци, изхвърляни в моретата всяка година. 
 
Фестивалът е оглавен от Ashanti като в него ще участват и имена като St. Lucia, Bomba Estéreo, Nico & Vinz, Rocky Dawuni, както и локални изпълнители. В допълнение фестивалът ще включи и редица оратори, включително високопоставени лица, политици, известни личности и представители на научните и академичните общности. 

Свързани новини

Робин Шулц и Том Уокър с дует

01.08.2022

Най-добрата музика от последните дни

18.11.2021

Музикалните премиери тази седмица

20.08.2021

Горещите музикални премиери 12-18.07.21

22.07.2021

С Robin Schulz x Wes светът танцува

23.06.2020