Missia23 представя новия сингъл на Виктория - "I Wanna Know"

Виктория Георгиева, позната в България от X Factor, се завръща с нов сингъл, нов имидж и амбицията за силен ристарт на своята соло кариера. Зад нея като продуценти застават Missia23 - креативният хъб, който през април отвори врати на ул. "Мизия" 23 в София. 
 
"Основната задача, която си поставяме, е да обединим и развием креативната индустрия в България - музика, изкуство, мода. EP-то на Виктория е първият музикален проект, зад който заставаме. Стартираме със сингъл и видео, което ще се появи съвсем скоро с двойна премиера - едновременно в България и в Испания. Вярваме, че у нас се прави качествена музика, която може да пробие и на световната сцена" - споделя Геновева Христова, един от създателите на Missia23. 
 
"I Wanna Know" се появява година след участието на Виктория в лятната школа на музикалния колеж Berklee College, смятан за една от най-престижните институции за музикално обучение в света. Там Виктория среща музикалния педагог Jerome Kyles, който - силно впечатлен от нея - успява да я подготви за няколко участия на живо. Двамата работят и до момента. През зимата на 2018 в Лондон Виктория се запознава с Илияна Недялкова и двете започват съвместна работа. Така се появяват два сингъла, първият от които - "I Wanna Know" е по музика и текст на Илияна Недялкова, която живее и работи в Лос Анжелис като текстописец, изпълнител и класически цигулар. В портфолиото на нейното студио, където работи със своя съпруг Александър Бърстийн, са изпълнители като Zayn Malik, Tenelle с албума си For The Lovers, достигнал №1 в класацията на Billboard, Natiruts с номинирания за латинско Grammy Acustico no Rio de Janeiro.
 
Следващата седмица, на 19 юни, младата изпълнителка ще представи "I Wanna Know" и в Мадрид на Melboss Open - музикално събитие, което събира артисти, продуценти и издатели от цял свят.
 
"Виктория, едва 21-годишна, беше избрана да участва в Melboss Open от специално жури. Истината е, че шанс да се качат на сцената на събитието получиха само четирима европейски изпълнители, от които двама са изгряващи изпълнители. Невероятно е, че един от тях е и Виктория. Ще можем да представим новия й сингъл пред едни от най-добрите в музикалния бизнес и да си сверим часовниците. Сред тях е например носителят на 13 награди Grammy, продуцентът и саунд инженер Rafa Sardina, работил с Lady Gaga, Elvis Costello, Beyoncé, Plácido Domingo, Stevie Wonder..." - коментират от Missia23.
 
"За мен "I Wanna Know" е много специална песен. Пренася ме в друг свят... Тя е и първата песен, която влезе ударно в душата ми, за да остане там... За първи път съм "аз" през целия ми музикален път, извървян досега" - споделя Виктория. 

Свързани новини

Пош и Бекс споделят в нов сериал

05.10.2023

Семейство Бекъм влюбени в Черна гора

04.08.2023

Виктория Бекъм пак запя

26.07.2023

Виктория подписа с Warner Music

21.04.2023

Ново видео от Виктория

01.12.2022