Рут, Миленита и Белослава с голям общ концерт в София тази събота

И тази година Рут, Миленита и Белослава ще излязат на една сцена за традиционния съвместен летен концерт на открито, съобщава MySound.bg. Събитието ще се състои в столичния клуб "Маймунарника" от 19.30 ч. на 29 юни, събота. За първи път в тройния формат ще се включи и младата певица Мила Роберт.
 
Рут, Белослава и Миленита ще представят поотделно най-доброто от своята музика заедно с лайв групите си. Последната година беше изключително динамична в творчески план за всяка от трите. Няколко седмици след голямото си китайски турне, продължило седмици, Рут сподели, че издава нов албум тази зима. 
 
Белослава пък се очаква да зарадва феновете с още един дует с Графа, а меломаните ще могат да чуят и първото съвместно парче на Рут и Белослава "I Сare", което спечели симпатията не феновете и музикалните журналисти през 2012. 
 
Миленита в момента работи по следващ самостоятелен албум. На концерта ще бъде представен за първи път на живо един от най-новите ѝ сингли.
 
Мила Роберт ще открие концерта непосредствено преди Рут, Белослава и Миленита. Тройният музикален формат се превърна в красива лятна традиция още през 2016. В предишното издание повече от 2 500 зрители потънаха в музикалната приказка под откритото небе в "Маймунарника".
 
Вратите на клуба ще бъдат отворени в 18.00 ч., билети - чрез мрежата на Eventim.

Свързани новини

Три сета музика за ценители тази събота

03.02.2020

Белослава и Mind Trips с концерт в НДК

20.11.2019

Рут Колева с нов видеоклип

06.11.2019

Графа и Белослава с ново видео

28.06.2019

Рут Колева тръгва на второ турне в Китай

11.04.2019

Коментари