Дичо моли за втори шанс в "Одеало" (видео)

Цяло лято изпълнителят ще прекара заедно със семейството си извън хаоса и суетата на столицата. Изпълнителят ще си открадне три месеца спокойствие, измежду музикалните си ангажименти, релаксирайки в каравана на къмпинг "Градина", заедно с Карина и малката Ариел.
 
Дичо е "подготвил почвата" за почивка още от май месец, когато специално е заформил зеленчукова градина до караваната, от която всеки момент очаква реколта. Любовта на певеца към природата и отдалечения от стреса на града небрежен лайфстайл оживя в чисто нова песен. Това е "Одеяло" на Стефан Данчев (Стефето) и Радослав Владимиров, където изпълнителят има специално участие.
 
 
Историята на новото парче започва, когато Стефето и Радослав се събират да си подрънкат, и от хубавата мелодия и шлагерен текст се ражда песента "Одеяло", която решават да запишат и в студио. По време на записите, саунд режисьорът Стойчо Иванов - Стинки споменава, че парчето му напомня за изпълненията и забавното настроение, което излъчва Дичо. Момчетата решават да му звъннат и да го поканят като гост изпълнител. Дичо се отзовава и така се ражда "Одеяло".
 
Стефето е част от музикална група DMS от Плевен. Професионалните му занимания са свързани с провеждане на търговски обучения и тийм билдинги. Радослав е актьор и изпълнител, възпитаник на НАТФИЗ. Играе на сцената на ямболския драматичен театър "Невена Коканова" и Пловдивската опера.

Свързани новини

Много новини около певеца

17.05.2023

Дичо с нов песен и видео

27.06.2022

Дичо с нова песен

11.10.2021

БГ музиканти споделят Приказката P.I.F.

28.05.2021

Музиканти с писмо до властите

05.03.2021