Стенли се завръща на сцената с "Чужди тела"

Днeс е премиерата на "Чужди тела" - новияt сингъл на един от най-харизматичните български изпълнители – Станислав Сланев-Стенли.
 
Автор на музиката на песента "Чужди тела" е Благослав Анастасов, фронтмен на рок бандата Hayes & Y, който живее и работи в Манчестър. Аранжиментът е дело на Благо, Стенли и музиканта Светлин Къслев. Въздействащият текст е написан от Любо Киров. В "Чужди тела" с вокали се включва и един много специален гост за Стенли: 17-годишната му дъщеря Никол.
 
"Чужди тела" е пилотен сингъл от предстоящия едноименен албум на Стенли, който ще излезе на 1 ноември (петък) от Вирджиния Рекърдс. Албумът е първият студиен проект на музиканта от 17 години насам, след отличения с редица награди Обсебен (2002). "Чужди тела" е записван в продължение на година, а песните в албума са реализирани в три различни държави – в студиа в София, Манчестър (Великобритания) и Дъблин (Ирландия). Албумът включва 10 нови песни, а Стенли събира звезден отбор от приятели – съмишленици за създаването на проекта.
 
Стенли и групата му ще представят албума "Чужди тела" на 1 ноември (петък) на живо в столичния клуб Music Jam. Билетите за концерта-промоция влизат в продажба от днес на eventim.bg. Освен песните от новия албум по време на концерта в Music Jam, Стенли ще изпълни и някои от най-емблематичните си хитове, сред които "Обсебен", "Пътят към храма", "Стар парфюм", "Поля от слънчогледи" и други. Стенли ще излезе на сцената на Music Jam клуб в компанията на Димитър Ковачев - Фънки (бас китара), Станислав Вълчев - (китари) и Николай Николаев (барабани).
 
По време на концерта-промоция ще се състои и видеопремиерата на сингъла.

Свързани новини

Стенли с първи клубен концерт в София

22.10.2020

Стенли - "Бягай от мен"

27.02.2020

Стенли представи "Чужди тела"

27.12.2019

"Чужди тела" на Стенли се сдоби с ремикс

18.12.2019

Стенли със специален клубен концерт

04.12.2019