Чуй неиздавания сингъл на George Michael - “This Is How (We Want You To Get High)”

“This Is How (We Want You To Get High)” е първият нов сингъл от незабравимия George Michael за последните 7 години. Неиздаваната до момента песен осигурява перфектен финал на предстоящия филм “Последната Коледа”, който тръгва в кината на 15-ти ноември. Седмица по-рано, на 8-ми ноември, излиза саундтрак албумът Last Christmas, с най-великите песни на легендарния музикант.
 
 
George Michael остави на света едни от най-изключителните поп песни на всички времена, сред които и най-великата Коледна класика. Сега, 35 години след емблематичния сингъл “Last Christmas”, милионите фенове на George Michael по цял свят ще се насладят на още празнична музика от великия музикант.  
 
Съавтор и копродуцент на “This Is How (We Want You to Get High)” е самият George Michael, с участието на дългогодишния си сътрудник James Jackman. Приповдигнатото, фънки парче, което е на път да се превърне в класика, “This is How (We Want You to Get High)”, притежава съблазнителния стил и мелодия на George Michael, които ще развълнуват верните му фенове и ще наелектрезират изцяло нова публика. В текста, написан изцяло от George, си личи, че той се ангажира с недъзите на обществото с характерната за него бленда от самоирония и изкривен хумор.
 
Работата по песента “This is How (We Want You to Get High)” започва в началото на 2012. В последствие парчето е разработено и записано по време на няколко сесии в Air Studios в Лондон, преди да бъдат добавени финалните щрихи в края на 2015 при финалните студийни записи на George Michael. 
 
Със зареждащата си вибрация и социално-осъзнато послание, “This is How (We Want You to Get High)” е иделният завършек на новата романтична комедия на Universal Pictures – “Последната Коледа”. Филмът е вдъхновен от едноименния хит на Wham!, а саундтракът към него включва 3 сингъла на Wham! и 12 от най-великите песни от соловата кариера на George Michael. Режисьорът на “Последната Коледа”, Paul Feig (Bridesmaids, Mad Men), описва филма като “любовно писмо до George”.
 
Съавтор на сценария е носителката на Грами, актрисата Emma Thompson (Game Of Thrones, Solo: A Star Wars Story, която влиза в главната роля и си партнира с Henry Golding (Crazy Rich Asians). През пролетта на 2013, Thompson посещава George Michael в дома му в Северен Лондон, за да обсъдят идеите й за сценария. George се влюбва в тях и й дава благословията си. Талантливата актриса и сценарист развива няколко версии на сценарий преди внезапната смърт на George през 2016 на Коледа.
 
През пролетта на 2018, след дискусии за това, кои песни да влязат във филма, Emma Thompson получава ексклузивен достъп до 4 нови, завършени и неиздавани песни на George Michael. Тя мигновено се влюбва в парчето “This Is How (We Want You To Get High)”, отбелязвайки колко точно текстът резонира на основната тема във филма.

Свързани новини

"Freedom" vs "Solar Power"

21.06.2021

Още неиздавани песни на George Michael

16.08.2019

Джордж Майкъл оглави класациите

30.10.2017

Cпециално издание на George Michael

18.10.2017

George Michael - "Fantasy"

08.09.2017