Shakira: "Това бе най-мрачният момент в живота ми"

Когато преди две години Shakira загубила гласа си, се опасявала, че повече никога няма да може да пее. "Това бе най-мрачният момент в живота ми", увери колумбийската певица, цитирана от vesti.bg.
 
"Гласът ми е нещо толкова присъщо на мен самата, това е моята идентичност", поясни 42-годишната певица, която живее в Барселона заедно със съпруга си, футболиста Gerard Piqué. "Винаги съм смятала, че един ден ще загубя много неща. Никога обаче не съм си давала сметка, че гласът ми може да изчезне."
 
Тя има предвид увреждането на гласните й струни, което я принуди да отложи със 7 месеца концерти от световното си турне "El Dorado". "Това бе най-мрачният момент в живота ми, когато се появиха съмненията и не знаех дали един ден ще мога отново да пея", сподели изпълнителката.
 
След като по думите й се случило чудо и възвърнала гласа си, без да се подложи на препоръчвана от лекарите рискована хирургична операция, Shakira възобнови турнето си, което приключи миналата година в Колумбия. То е представено в документалния филм "Shakira in concert. El Dorado World Tour", който ще се появи по екраните на 13 ноември и е базиран върху двата й концерта в Лос Анджелис.
 
"El Dorado" е сред най-важните турнета в кариерата ми заради препятствията, които трябваше да преодолея", отбеляза певицата.

Свързани новини

Shakira се вдъхнови от Jane Fonda

14.12.2020

Shakira с еуфорично видео

10.03.2020

Shakira се завръща с нов сингъл

16.01.2020

Съдят Shakira за данъчни измами?

10.12.2018

Shakira и Maluma с нов дует

13.06.2018