Стенли със специален клубен концерт по Коледа

След огромния успех през ноември с премиерата на новия си проект, Стенли се завръща на сцената в Sofia Live Club, за да представи всички песни от албума Чужди тела. Програмата включва и някои от най-емблематичните хитове на артиста, сред които "Обсебен", "Пътят към храма", "Стар парфюм" и други, част от които са в нови изненадващи аранжименти. 
 
 
Концертът ще бъде на 26-ти декември (четвъртък) от 22:00 часа, а на сцената до Стенли ще застанат музикантите Димитър Ковачев-Фънки (бас китара), Станислав Вълчев (китари) и Николай Николаев (барабани). За предстоящото събитие в Sofia Live Club, Стенли е поканил и специални гост-музиканти – младата рок банда Innerglow и фронтмента на групата Hayes & Y и композитор на Чужди тела – Благослав Анастасов. 
 
 
Билетите за концерта на 26.12. са вече налични за предварителна продажба в мрежата на EVENTIM, касите на НДК, както и на място в клуба в деня на концерта. 
 
Чужди тела е първият студиен проект на Станислав Сланев-Стенли от 17 години насам, след отличения с редица награди Обсебен (2002) и феновете ще имат възможността да го закупят на място в клуба. 
 
Чужди тела - съдържание:
1. Бягай от мен
2. Ранен сняг
3. Чужди тела
4. Тамагочи
5. Вън от мрака
6. Откраднат спомен
7. Счупено сърце
8. Там зад стената
9. Манекен
10. Разговори с нощта
 
"Когато започвах работата по този албум, непрекъснато ме питаха какъв стил ще бъде. Никога не мисля за това, когато създавам музика. Разбира се, при мен в основата е рок музиката, но тя има много разклонения и някъде там е моето място. Нямам жанрово обединение, но знам, че дори и песните да звучат разностилно, пеенето ми ги обединява. Естествено без прекрасните композиции, които Благо написа, всичко това нямаше да се случи. В началото бях леко резервиран, но още при първите демо версии разбрах, че нещата ще се получат. След това със Светльо Къслев работехме почти всеки ден в студиото му, детайл по детайл", казва Стенли за албума и добавя: "През цялото време имаше един човек, който беше до мен - Любо Киров. Той ми даваше импулс, помогна за много от текстовете, така че да звучат. В последствие написа и текста към пилотния сингъл от албума Чужди тела. Любо е основен "виновник" този албум да е реалност.", завършва артистът.

Свързани новини

"Приказката продължава"!

17.04.2024

Празнуваме със стил

20.12.2023

Дни предеи концерта в НДК

17.11.2023

Нов синъл и концерт през ноември

06.10.2023

Ново от Fabrizio Parisi & The Editor

30.01.2023