Billie Eilish с втори режисьорски опит в "everything i wanted"

Шесткратно номинираната за GRAMMY® изпълнителка Billie Eilish представи официалното видео към хита си "everything i wanted". Това е втори режисьорски проект на младата сензация. В кадрите улавяме изпълнителката в компанията на своя брат и сътрудник Finneas.
 
 
"Двамата с брат ми посветихме песента един на друг и исках да създам визуализация, която да показва това, че без значение какво се случва, винаги ще бъдем там един за друг. Това е второто видео, което режисирам. Работихме здраво, часове наред. Харесвам това видео. Надявам се, че и вие ще го харесате.", споделя Billie.
 
По-рано този месец стана ясно, че Billie Eilish ще изпълнява водещата песен "No Time To Die" към предстоящия 25-ти филм за James Bond. Едноименният филм тръгва в кината през април. 18-годишната мултиплатинена изпълнителка написва заглавното парче към филма заедно с по-големия си брат Finneas. Billie Eilish е най-младият артист в историята, който създава и записва тема за James Bond.
 
 
Billie Eilish е сред изпълнителите, които ще излязат на сцената на 62рите награди Grammy в Лос Анджелис. Номинирана в 6 категории, Billie Eilish влезе в историята като най-младия артист с номинации във всички водещи категории - Запис на годината, Албум на годината, Песен на годината и Най-добър нов артист, както и за Най-добро поп соло изпълнение и Най-добър поп вокален албум.

Свързани новини

Били Айлиш е готова с новия си албум

22.02.2024

Били Айлиш изненада с две нови песни

22.07.2022

Били Айлиш и Финиъс с "Оскар"

29.03.2022

Виж петте песни номинирани за Оскар

09.02.2022

Готов е афишът на Coachella 2022

13.01.2022