Shakira с еуфорично видео към новия си сингъл "Me Gusta"

Shakira пусна видеото към хита "Me Gusta" с участието на пуерториканския феномен Anuel. Това е първа колаборация на Shakira с мултиплатинения латино рапър, а видеото излиза след грандиозния успех на изпълнението й на Super Bowl с Jennifer Lopez. 
 
 
Пълноцветният и сюреалистичен клип, който само за три дни събра почти 12 милиона гледания, е режисиран от Drew Kirsch, създал видеото към парчето на Taylor Swift "Lover", и съдържа традиционните за суперзвездата смели мащабни визуализации. Този път тя разбива модните стереотипи в цветно high fashion облекло върху маса в пъстра кухня, докато Anuel приготвя храна на заден план. Видеото преминава през разнообразни и секси табани на рапиращия Anuel на покрива на бърз влак и на Shakira, заела позицията на председател на банкетна маса като за кралица. 
 
За по-малко от два месеца "Me Gusta" се превръща в един от най-големите хитове на годината, с над 75 милиона стрийма и 37 милиона гледания на lyric видеото, както и с платитени отличия в Латинска Америка и Испания, златни в Бразилия и Мексико, и не на последно място в Top 10 на радиата в Аржентина, Чили, Ел Салвадор, Гватемала, Панама, Мексико и Латинска Америка. Като следваща стъпка, Shakira ще пусне ексклузивен мърч за парчето.
 
2020 може да се окаже най-успешната за дългогодишната кариера на суперзвездата, която в момента работи по нова музика в студиото и подготвя турне през 2021. Разбиващият музикалните рекорди пуерторикански рапър и латино изпълнител Anuel също пусна нов сингъл, озаглавен "KEII", и видео към него, който събра над 90 милиона стрийма само за месец. В момента Anuel работи по дебютния си албум. 

Свързани новини

Шакира на съд за укриване на данъци

29.07.2021

Нов сингъл от Shakira

19.07.2021

Шакира анонсира новия си сингъл

14.07.2021

Shakira се вдъхнови от Jane Fonda

14.12.2020

Shakira се завръща с нов сингъл

16.01.2020