John Taylor от Duran Duran разкри, че е преболедувал коронавируса

Басистът на Duran Duran сподели, че е бил диагностициран с коронавируса преди три седмици. За щастие, към днешна дата вече се е възстановил от заболяването.
 
Музикантът избра официалния акаунт на групата във Facebook, за да сподели подробности: "Скъпи приятели, след като много мислих за това, реших да споделя, че тестът, който ми направиха за коронавируса преди три седмици, беше положителен. Може би съм твърде здрав за 59-годишен - иска ми се да мисля така, или пък имах късмета моят случай да бъде от по-леките, но след седмица на нещо, което бих описал като "турбо-грип", усетих подобрение - макар че нямам нищо против карантината сега, която ми даде възможност да се възстановя."
 
И добавя: "Реших да споделя това в отговор на огромните количества страх, генерирани от пандемията - някои от които абсолютно основателни - сърцето ми е с вас, в моментите ви на болка и загуба. Но искам да знаете, че не винаги е смъртна присъда и ще можем и ще победим това нещо. Изпращам цялата си любов към приятелите и феновете, особено в Италия, Обединеното кралство и САЩ, и навсякъде по света, където съм имал късмета да бъда с Duran Duran. Нямам търпение да се озова отново на сцената, за да споделим нова музика, любов и радост. Пазете се, останете свързани и бъдете креативни! С любов, John."

Свързани новини

Магия и мистицизъм

01.12.2023

Duran Duran обявиха нов албум

04.09.2023

Добри новини за Анди от Duran Duran

28.08.2023

Анди Тейлър в новия албум на Duran Duran

21.03.2023

Duran Duran почетоха Кралицата

13.09.2022