Остава празнуват 28-ми рожден ден с голям концерт на открито

На 28-ми август, момчетата от група Остава ще отпразнуват 28-мия си рожден ден с голям концерт на открито, в клуб "Маймунарника" в Борисовата градина.
 
Дългогодишната традиция бандата да отбележи празника си заедно със своите фенове под открито небе няма да бъде прекъсната и тази година. Mузикантите обещават да заредят гостите си с много позитивна енергия и незабравими емоции, като им подарят един вълнуващ 2-часов пърформънс, с песни от всички периоди на групата.
 
За тазгодишния рожден ден поканата да подгреят големия концерт на Остава приеха група Jeremy?, които ще се включат с едночасов сет.
 
 
През последните месеци, независимо от затруднената ситуация и затварянето на концертните зали и клубове, групата не спря да твори. Вече са факт два видео сингъла от предстоящия нов студиен албум, "Саботаж" и "Гений", а в момента още две нови песни са в процес на запис. Една от тях момчетата ще изсвирят на живо за първи път на 28-ми август.
 
 
След дните на изолация, Остава успяха да направят и няколко малки концерта на открито из страната. "Има невероятна емоция, чувството е велико, хората внимават много, но се кефят страхотно", разказва Свилен. "Определено не е както преди, но аз лично се опитвам да виждам и позитивните страни, които не са малко. Виждам в очите на хората промяна, дано е за добро. Последният ни концерт, в "Ментол" във Варна, беше най-успешният от всички, правени досега там", споделя Жоро.
 
По време на събитието феновете ще имат възможност да си закупят диск, тениска или друг мърчандайз на групата. Врати: 19:00ч. Начало: 20:00ч.
 
Билети за концерта на цена от 20 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси. Цената на място и в деня на концерта ще е 25 лева. Всички противоепидемичните мерки ще бъдат спазени, и затова броят на билетите е ограничен на 50%.
 

Свързани новини

Остават дни до "30 години група Остава"

30.09.2022

Остава покани младите The Lefties

12.09.2022

Остава с нова песен и видео

30.08.2022

Остава пуснаха новата "Сателит"

20.05.2022

Чуй "МАМА" - най-новото от ОСТАВА

09.03.2022