Maluma представи нов албум, виж клипа към сингъла “Parce” (видео)

Maluma изненада феновете си с премиерата на своя пети студиен албум PAPI JUANCHO. Заедно с премиерата, латино суперзвездата представи и официалното видео към песента "Parce", с участието на  Lenny Tavarez and Justin Quiles.
 
 
PAPI JUANCHO включва 22 парчета, които Maluma създава по време на карантината в родния си град Меделин, Колумбия, както и в Маями, а името на албума, в превод "лошото момче", разкрива неговото алтер его и прави препратка към втория му албум Pretty Boy Dirty Boy.
 
PAPI JUANCHO - съдържание:
1. Medallo City
2. Bella-K ft Zion, Randy
3. Hawái
4. Cielo a un Diablo
5. Perdón ft Yandel
6. La Cura
7. Luz Verde
8. Cuidau ft Yomo
9. Parce ft Lenny Tavarez & Justin Quiles
10. Viento
11. Madrid ft. Myke Towers
12. Salida de Escape
13. Ansiedad
14. Mai Mai ft Ñengo Flow & Jory Boy
15. Vete Vete ft Ñejo & Dálmata
16. Me Acuerdo de Ti ft Darell
17. Boy Toy
18. Booty
19. Quality
20. Copas de Vino
21. ADMV
22. ADMV (Versión Urbana)
 
"Този албум е много специален за мен, тъй като представя същността ми, начина, по който израснах, музиката, която аз и приятелите ми харесваме и личния ми вкус за регетона. Затова реших и да се колаборирам с артисти, които ме вдъхновяват. Създадох PAPI JUANCHO с много любов, за да зарадвам феновете си и за да направя и себе си щастлив. Искам хората да се забавляват на музиката ми - това е целта на PAPI JUANCHO", споделя Maluma.
 
Албумът е продуциран от Rude Boyz, с които суперзвездата работи още по първия си албум, и съдържа неочаквани колаборации с регетон артистите Darell, Jory Boy, Justin Quiles, Lenny Tavarez, Myke Towers, Ñejo & Dalmata, Ñengo Flow, Randy, Yandel, Yomo y Zion.
 
"PAPI JUANCHO е много разнообразен албум. Например парчето "Medallo City" е трап, миксиран със салса - жанр, с който не бях експериментирал до момента. С новия си проект искам да покажа културата си и хората да видят откъде идвам", добавя още.

Свързани новини

The Weeknd запя на испански

06.11.2020

JLo и Maluma в горещ дует

25.09.2020

Maluma представи новия сингъл “Hawái”

03.08.2020

Aya Nakamura и Maluma заедно в "Djadja"

17.06.2020

"Един Свят: Заедно Вкъщи": концерт

14.04.2020