Sia с нов албум към режисьорския си дебют, чуй сингъла "Hey Boy"

Sia анонсира осмия си студиен албум Music - Songs From And Inspired By The Motion Picture, който излиза на 12 февруари 2021. Анонсът е приветстван от новия сингъл "Hey Boy", писан от Sia, Jesse Shatkin и Kamille, и продуциран от Jesse Shatkin. 
 
 
Албумът от четиринадесет песни е писан специално за предстоящия й филм Music и е вдъхновен от проекта, включително хитовия сингъл "Together", както и навременния призив за действие "Courage to Change", които излязоха по-рано тази година. В допълнение към писането на всички песни в музикалната драма, Sia съвместно писа и сценария, и режисира филма - режисьорският й филмов дебют. Феновете могат да очакват и придружаващ оригинален саундтрак тази зима. 
 
 
Днес за първи път поглеждаме и към нетърпеливо очаквания филм Music, който ще получи специална лимитирана премиера по кината от IMAX през февруари 2021. Във филма участват Kate Hudson, Leslie Odom Jr., заедно с голямата звезда Maddie Ziegler, и е истинско оригинално изследване на лечебната сила на любовта и важността на общността. 
 
 
Музиката на Sia е неразделна част от историята на филма, защото героите изследват крехките връзки, които ни крепят, и, чрез фантастични музикални продължения, си представят свят, в който тези връзки могат да се затегнат във времена на големи предизвикателства. 

Свързани новини

Sia написа химн на НАСА

09.04.2021

Enrique Igleasias - Крал на латиното

20.10.2020

David Guetta и Sia: "Let’s Love" (видео)

05.10.2020

Sia - "Courage To Change"

29.09.2020

David Guetta и Sia с дует

16.09.2020