Britney иска без баща си - той не я пуска

Драмата межу бившата тийн сензация Britney Spеars и нейния баща става все по-гореща.
 
Преди 12 години James Spears стана законен попечител на своята дъщеря, поради нейните проблеми със зависимости и притеснения относно психичното й здраве. Към днешна дата обаче момичето порасна, оправи живота си и вече не иска да бъде контролирано от татко. Освен, че прибира основната част от нейните доходи от музика, права и от дизайнерския й бизнес, той, според Britney, тотално е приклещил живота й в капан. 
 
Железната му хватка силно гневи и феновете на певицата, които през годините многократно организират петиции и онлайн кампании, в които искат промяна на съдебното решение, и хвърлят светлина върху претенциите на баща й, които, според тях, нямат нищо общо с интересите на певицата и се дължат изцяло на неговата алчност.
 
Миналия месец тя направи пореден неуспешен юридически опит да премахне контрола му върху своите имоти и оттогава вече тотално не говори с него. Може би точно това вбесява "грижовния" баща, който реши, че няма да мълчи. Преди дни James заяви пред CNN, че няма сила, която да го откаже от ролята му на законен попечител на певицата, тъй като я "защитава" от "онези, които имат самоцелни интереси и тези, които се стремят да й навредят".

Свързани новини

Netflix с нов филм за Бритни Спиърс

17.02.2021

#Sorry Britney в подкрепа на певицата

10.02.2021

Britney Spears изненада феновете

03.12.2020

Топ 10 на най-скъпоплатените певици

22.11.2018

Последно "Piece Of Me" на Britney Spears

24.01.2018