Група Остава празнува 29 години с голям концерт

Една от емблематичните българските банди Остава ще отпразнува 29 години на музикалната сцена, с ежегодния си голям концерт на 2 септември в клуб "Маймунарника“, в Борисовата градина. 
 
В 2-часовия сет лист на бандата, освен големите им хитове, момчетата ще включат и няколко нови песни от предстоящия си нов студиен албум, който записват в момента и се очаква да излезе през идната пролет.    
 
Тази година Остава поканиха A.L.E.K.S. от последния сезон на "Гласът на България" и младата и талантлива Vianne, за да подгреят публиката преди тях. Не за първи път групата подава ръка и подкрепя по-млади и ново изгряващи артисти, като споделя сцената си с тях и ги представя пред публиката си.
 
A.L.E.K.S. ще представи авторската музика от дебютния си албум "Late Night Thoughts", който е наситен с любовта на младия певец към различни стилове, които умело е съчетал в проекта си – соул, р‘н‘б и поп.
 
Vianne e съвсем нов артист за родната публика. 17 годишната българка е родена в САЩ, учи в British and Irish Modern Music Institute, където са завършили много от популярните поп звезди и вече има 4 авторски песни, които ще чуем на живо в  Маймунарника. В момента работи по дебютното си EP и снима клипове към два от синглите си. 
 
По време на събитието, феновете ще имат възможност освен книгата да си закупят също и тениски на Остава, в два чисто нови дизайна.

Свързани новини

Остава с нова песен и видео

30.08.2022

Концертът на Остава с нова локация

14.11.2016

Остава с последен концерт за годината

23.12.2015

ОСТАВА и P.I.F. с концерт в Берлин

09.04.2015

Жоро от Остава с нов проект

08.05.2014