Дейв от Depeche Mode записа вълнуващ кавър на "Nothing Else Matters"

Дейв Гахан - вокалистът на Depeche Mode, се включи в един вълнуващ албум!

Популярният фронтмен е част от The Metallica Blacklist: 1 албум. 12 песни. 53 артисти! 

Мащабният проект е по повод 30-годишнината на известния като "Черен" албум на Metallica от 1991 г.- един от най-успешните записи в историята на групата.

Това не е просто трибютен албум, а е най-големият проект, създаван досега от Metallica. Той включва кавъри на техни песни, изпълнени от 53-ма артисти от всякакви жанрове, поколения, култури, и континенти. 

За проекта се обединяват певци, автори на песни, кънтри, EDM и хип хоп артисти, които споделят любовта си към творчеството на Metallica, както и блус, инди, и разбира се, рок и метъл икони. 
 
Забелязват се имената на звездни изпълнители, сред които Елтън Джон, Майли Сайръс, Хуанес, J Balvin, Имелда Мей, Weezer, Сам Фендер, Крис Стейпълтън, Рина Саваяма и още много други безкрайно талантливи певци и музиканти от световната сцена. 
 
Някои от кавърите са преправени, за да паснат на предпочитания стил на артистите, които ги изпълняват, други остават верни на оригинала, а трети се заиграват с песните дотолкова, че ги пресъздават в изцяло нови версии и форми. 
 
Албумът излиза на 1 октомври. Той е създаден с благотворителна цел, като всички приходи от продажбите му ще бъдат разделени между организации, избрани от артистите и фондацията на Metallica - “All Within My Hands”. 

Свързани новини

Depeche Mode с ново видео

26.09.2023

Depeche Mode с нови дати в Европа

10.07.2023

Ново от Depeche Mode: "Wagging Tongue"

25.05.2023

Чуй най-новото от Depeche Mode

24.03.2023

Чуй новия сингъл на Depeche Mode

09.02.2023