Разпродават стотици вещи на Ейми Уайнхаус на търг

Стотици лични вещи, принадлежали на суперзвездата Ейми Уайнхаус, ще се предложат на търг в САЩ идния месец. 
 
Сред предметите, за които ще се наддава, е и знаковата зелена рокля на дизайнерката Наоми Пари, която Ейми носи по време на последния си концерт в Белград. Тогава, заради неадекватоното й поведение пред микрофона, публиката освирква изпълнителката и тя се оттегля от сцената. В последствие всички участия на Ейми биват отложени, а месец по- късно британската соул дива умира едва на 27 години от алкохолно натравяне.
 
 
Аукционната къща Julien's ще постави над 800 лични артикула за разпродажба, включително обувки, къси панталони, сутиени, книги и записи, като се очаква сумата, която ще се събере, да е над 2 млн. долара. От Julien's издават, че им е отнело време да убедят родителите на Ейми да предоставят вещите, но са сигурни, че те ще отидам в сигурните ръце на заклети фенове на звездата, или в музикални музеи и колекционери по целия свят, които ще искат да притежават някои от тези предмети и да се грижат с любов за тях.
 
Приходите от продажбата в търга ще отидат във фондация "Ейми Уайнхаус", която подпомага уязвими младежи, изправени пред пристрастяване.

Свързани новини

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Back to black

15.01.2024

Едно уникално шоу с музиката на Ейми

05.07.2023

Мариса Абела ще се превъплъти в певицата

16.01.2023

Нов филм за Ейми Уайнхаус

13.07.2022