Ед Шийрън, Imagine Dragons и още звезди на сцената на наградите на MTV в Будапеща

Европейските музикални награди на MTV обявиха участията на най-горещите музикални звезди в момента. Церемонията предстои в Будапеща на 14 ноември, с водещ рапърката Saweetie.

От музикалната телевизия съобщиха, че сред изпълнителите на сцената ще бъде Ед Шийрън. Най-новият албум на британския изпълнител "=" е номер 1 на повечето пазари, а в стрийминг платформите вече е слушан повече от 1 милиард пъти! Самият той има 5 номинации за награди, като с повече от него са американският му колега Джъстин Бийбър и рапърката Doja Cat. 

За голямата награда на вечерта се състезават Джъстин Бийбър, Ед Шийрън, Лейди Гага, Lil Nas X и The Weeknd. 

MTV EMA 2021 - номинациите са тук

Шийрън се присъединява към Imagine Dragons и Yungblud. На сцената в унгарската столица ще видим и изгряващата британска звезда Griff. 

Очаква се Imagine Dragons да изпълнят новия си сингъл "Enemy" с рапъра J.I.D. Дан Рейнолдс и компания номинации имат най-добро рок изпълнение и най-добра група.

Номинираният за най-добър алтернативен изпълнител Yungblud, чието истинско име е Дом Харисън, ще разтърси публиката с актуалния си хит "Fleabag". Заедно с британката Griff се състезават за наградата "пробив на годината" и ще дебютират на сцената на MTV.

По-рано обявените изпълнители на наградите в Будапеща включват още латино звездата Maluma, италианските рокаджии Måneskin и американската банда One Republic. 

Церемонията MTV EMA 2021 ще бъде излъчена на живо по музикалната телевизия в 180 държави по света, в неделя -14 ноември, от 21:00 GMT. 

Свързани новини

Ето кой спечели "Еми"

17.01.2024

Вечерта на модата в снимки

09.11.2023

Кой грабна призовете на MTV EMAs?

07.11.2023

Отменят наградите на MTV

23.10.2023

Шакира направи грандиозно шоу

15.09.2023