Михаела Филева - красива и предизвикателна във видеото към "По-добра от мен"

Михаела Филева представи видеото на авторската си песен "По-добра от мен". Грациозна, красива и различна, Михаела разказва сюжет, в който всеки може да открие себе си.
 
Видеоверсията на "По-добра от мен" е създадена от тандема Buddubbaz Tape Company. В клипа виждаме Михаела в 4 коренно различни визии и излъчване, което кореспондира с внушението на песента, че всеки избира коя версия на себе си да бъде. В клипа красивата певица си партнира с модела Дейвид Амити.
 
 
Новият сингъл на Михаела е включен в албума ѝ ИН и ЯН, издаден преди по-малко от година. Песента бързо се превръща в една от най-слушаните от феновете на певицата в дигиталните платформи, които я определят като бъдещ хит.
 
Съвсем скоро "По-добра от мен" ще има свой лайв аранжимент, който ще бъде част от предстоящите концерти на харизматичната изпълнителка. Само преди дни тя обяви старта на национално турне, като първата дата е в родия ѝ град Велико Търново (13 юни), следват Варна и Русе, съответно на 14 и 15 юни. 
 
Новата песен на Михаела Филева - послание за подкрепа, съпричастност и надежда
 
Почитателите на Михаела в София ще имат възможостта да се насладят на изпълненията ѝ на живо на 28 април в Joy Station в Студентски град.

Свързани новини

Очаквано добра комбинация

01.03.2024

Парчето е част от албума 96 на певицата

15.12.2023

Международен екип е работил по тавата

12.10.2023

Михаела Филева с нов сингъл и видео

20.07.2023

Михаела Филева с нов клип

02.06.2023