Стенли пусна новия сингъл "Невинно сърце"

Обичаният български изпълнител и музикант Стенли изненадващо пусна новата си песен "Невинно сърце". 
 
Ако има една дума, която описва Стенли като артист, то тя със сигурност би била "експериментатор". Днес за пореден път емблематичният вокалист провокира и изненадва. Вдъхновена от 80-те години на миналия век, песента "Невинно сърце" съчетава звуци и ефекти, характерни за електронната музика по онова време. Динамичното парче е в стилистиката на предходния му сингъл "Електро", който излезе преди година.
 
 
 
"Невинно сърце" е плод на успешната творческа колаборация между Стенли, Светлин Къслев (аранжимент), Людмила Сланева (текст) и Станислав Вълчев (китара). 
 
"Въпреки дългогодишната ни съвместна работа и множеството общи проекти, предизвикателството да пиша текстове за него е все още огромно. Стенли е безкомпромисен към творчеството си и държи всяка дума да пасва перфектно на музикалната линия“, споделя съпругата на Стенли – Людмила (Локо).
 
Музикалното видео към "Невинно сърце" е режисирано от талантливия Тото Митовски, а клипът се отличава с атрактивни визуални и 3D ефекти, в хармония с тематиката на песента.
 
През октомври Стенли ще се качи на сцената на Зала 1 на НДК, където ще поднесе на публиката емоционални изпълнения на песни като "Обсебен", "Чужди тела", "Невинно сърце" и още много, сред които и нови заглавия от предстоящия му студиен албум -  "Любовен експрес".

Свързани новини

"Приказката продължава"!

17.04.2024

Празнуваме със стил

20.12.2023

Дни предеи концерта в НДК

17.11.2023

Нов синъл и концерт през ноември

06.10.2023

Ново от Fabrizio Parisi & The Editor

30.01.2023