ARTE FEASTIVAL е за цялото семейство

Седмица остава до ARTE FEASTIVAL, който се завръща във Велинград на 26 – 28 август с огромна палитра от забавления и още по-наситена и разнообразна програма за едни неповторими три дни в края на лятото със ZAZ, Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra, N.O.H.A., KOSHEEN, S.A.R.S., THE CARDIGANS, JOHN NEWMAN, BOMFUNK MC’s, LEEROY THORNHIL, DELINQUENT HABITS и REGARD. 
 
Най-новият и прогресивен български фестивал не само обогатява постоянно програмата си, но добавя и нови удобства за присъстващите, за да затвърди имиджа си на фестивал за всяка възраст и вкус. Мащабни семейни забавления очакват и малки, и големи посетители на фестивала във Велинград. 
 
За да бъде семейната идилия пълна, целта на организаторите тази година е всеки един член на семейството да се чувства добре и с разнообразната програма от активности, и с удобства за прекрасно преживяване. ARTE FEASTIVAL е събитие, подходящо за семейства с деца и все пак някои от заниманията, като тези около бара например, са позволени единствено за възрастните.
 
Затова тази година във фестивалната зона ще има и Kindergarten – място, където родителите да могат да оставят хлапетата на грижите на страхотните аниматори на ARTE за вечерта, в която искат да гледат любимите си изпълнители или театрална постановка, или просто да изпият спокойно питието си на бара.
 
В специално обособена детска зона за малчуганите ще се грижат най-добрите аниматори, осигурявайки на родителите възможност да поемат глътка въздух, а на децата – безгрижни игри и арт занимания под зоркия поглед на опитни професионалисти. За всички условия и заявки, посетете сайта на фестивала в секция Kindergarten.
 
След коментари от публиката на първото издание на фестивала, тази година ARTE FEASTIVAL се превръща във фестивална територия, благоприятна и за домашни любимци. Вярваме, че кучето е не просто най-добър приятел на човека, но и част от семейството и затова ARTE FEASTIVAL отваря вратите си и за четириногите приятели, защото споделените моменти са още по-сладки, когато в тях присъстват и те.
 
Разбира се, комфортът и спокойствието, както на останалите посетители, така и на стопаните и на самите домашни любимци, са сред главните цели на организаторите. Затова екипът на Fest Team предлага съвети и въпроси, които ще помогнат на собствениците да преценят добре дали кучето им има подходящия характер за масово събитие със силна музика и много хора. Всеки, взел решението да сподели тридневния фестивал със своя четириног приятел, е нужно да се запознае с условията и правилата, които трябва да спазва, както и да попълни предварително декларация. Вижте ги тук: Важни правила и съвети за стопаните на домашни любимци: ARTE FEASTIVAL ❤ ТВОЕТО КУЧЕ

Свързани новини

ARTE FEASTIVAL е този уикенд

24.08.2022

Още звезди идват за ARTE Feastival 2022

24.03.2022

ARTE Feastival 2022 в края на лятото

15.12.2021

Чисто нов летен фестивал във Велинград

31.05.2021