Ерос Рамацоти ни зарадва с новия си албум "BATTITO INFINITO"

Най-обичаният съвременен италиански изпълнител Ерос Рамацоти представи новия си албум "BATTITO INFINITO". 
 
Колекцията е манифест на обновената артистична идентичност на Рамацоти. В нея певецът си сътрудничи с изявени международни музиканти, работили със Стинг и Джейвс Тейлър например.
 
Свързващата нишка в "BATTITO INFINITO" е любовта, представена в 12 чисто нови песни. Емоционален старт на албума дава заглавното парче "Battito Infinito", което е следвано от синглите "AMA" и "Magia"- разказ за бащината обич на Ерос към сина му Габрио.
 
В песента "Figli Della Terra" с Джованоти, Eрос описва хармонията между човека и природата, а в "Ti Dedico" – неразрушимите връзки, преодоляващи всички трудности. Певецът посвещава "Gli Ultimi Romantici", "Nessuno A Parte Noi" и "Eccezionali" на тези, които са готови да повярват и следват неизмеримата сила на чувствата си.
 
Сред заглавията, които докосват струните на сърцето е оставено и място за жизнерадостно латино звучене в "Madonna De Guadalupe", "Ritornare A Ballare" и "Sono", което е в колаборация с дългогодишния му приятел Алехандро Санс. Албумът завършва с първата и единствена поп песен в колекцията, написана от маестро Енио Мориконе  - "Ogni Volta Che Respiro". 

Албумът BATTITO INFINITO ще бъде подкрепен и от световно турне, чиято дългоочаквана премиера бе на 15 септември в Севиля, Италия. Двучасовата италианска продукция включва най- песни от 35-годишната кариера на Eros и предстои да обиколи света.
 
Вече нямаме търпение за шоуто на Ерос Рамацоти и в София - то предстои на 25 Април 2023 г. в зала "Арена Армеец".  
 
 
ТРАКЛИСТ "BATTITO INFINITO"
 
AMA 
MAGIA
MADONNA DE GUADALUPE
RITORNARE A BALLARE
FIGLI DELLA TERRA
ECCEZIONALI
SONO
GLI ULTIMI ROMANTICI
NESSUNO A PARTE NOI
TI DEDICO
OGNI VOLTA CHE RESPIRO

Свързани новини

Ерос Рамацоти е по-влюбен отвсякога

23.08.2023

Ерос Рамацоти взриви 12 000 в София

26.04.2023

Ерос Рамацоти пристига у нас днес

24.04.2023

Ерос Рамацоти стана дядо

31.03.2023

Ерос Рамацоти с ново видео

12.12.2022