P!nk и Queen със страхотно изпълнение на "Somebody To Love" в памет на Тейлър Хоукинс

P!nk сериозно трябва да си помисли да запише кавър на великата песен "Somebody To Love" на Queen.

Певицата направи великолепно и много емоционално изпълнение на емблематичната песен заедно със самите Брайън Мей и Роджър Тейлър на концерта-трибют в памет на барабаниста на американската рок група Foo Fighters Тейлър Хоукинс, който внезапно почина през март. 

Шоуто в Лос Анджелис следва концерта на лондонския стадион Уембли по-рано този месец. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от P!NK (@pink)

 

Рок химнът в изпълнение на Фреди Меркюри е бил една от най-любимите песни на покойния барабанист, който си отиде на едва 50-годишна възраст.

P!nk също изпълни "The Pretender" заедно с Foo Fighters. Хитовата изпълнителка не веднъж е показвала, че е една от най-ярките рок дами на световната музикална сцена. 

 

Мемориалният концерт започна с дъщерята на фронтмена Дейв Грол, 16-годишната Вайълет, която изпълни интерпретация на "Hallelujah" на Ленард Коен.

След това Дейв Грол приветства тълпата в Лос Анджелис. На сцената в памет на музиканта пяха още Джоан Джет, Ке$а, Майли Сайръс, Mötley Crüe, Def Leppard и др. 
 
Певицата Ке$а също се изяви впечатляващо - тя изпълни класиката на Дейвид Боуи "Heroes", а другата поп-рок звезда Майли Сайръс се присъедини към Джо Елиът от Def Leppard за "Photograph".
 
Всички пари, събрани от шоуто, ще бъдат в полза на благотворителните организации Music Support и MusiCares, избрани от семейството на Тейлър.
 
Кристина Цветкова 

Свързани новини

Извънредна ситуация

13.02.2024

P!nk получи шокиращ подарък

29.06.2023

P!nk завладя стадионите

13.06.2023

#BestNewMusic от изминалата седмица

21.02.2023

Виж P!nk в новото видео: "Trustfall"

30.01.2023