Джони Деп идва в България с Hollywood Vampires

Супергрупата Hollywood Vampires обяви своя първи концерт в България! 
 
На 12 юни 2023 г.  Алис Купър, Джони Деп и Джо Пери ще излязат за първи път в столичната “Арена София” с едни от най-големите рок хитове на всички времена. Към звездната компания ще се присъедини и китаристът на Alice Cooper Томи Хенриксен.
 
Шоуто в София е част от европейското турне на групата, която се завръща на сцената с огромно желание за истински рок след 3-годишна пауза.
 
"Вече изминаха три години, от както бяхме на турне с "Вампирите". Нямам търпение да се съберем отново с момчетата, обичам това, че съм част от групата! Моята банда е страхотна, но това да пея с Hollywood Vampires е напълно различно изживяване!" - споделя самият Алис Купър.
 
Той, заедно с Джо Пери от Aerosmith и актьора Джони Деп създават Hollywood Vampires в памет на рок звездите, починали през 70-те години.
 
По традиция техният сетлист включва едни от най-големите хитове на легенди като The Who, Led Zeppelin, David Bowie и Motörhead.
 
Пред феновете си супергрупата ще изпълни и собствен репертоар от последния им студиен албум "Rise" (2019), който включва синглите "Heroes", "The Boogieman Surprise" и "Who’s Laughing Now". 
 

Свързани новини

Джони Деп е крал Луи XV

13.07.2023

Джони Деп контузи глезен

30.05.2023

Джони Деп се просълзи в Кан

17.05.2023

Джони Деп на портокалов джин у нас

12.05.2023

Кои са най-търсените звезди през 2022

29.12.2022