DIA показва най-силното оръжие - нежната смелост в "Изгори ме"

В 21-ви век, когато едно момиче срещне едно момче обикновено се получава… разминаване. Пламъкът се разгаря единствено в социалните мрежи, но бързо загасва, докато и двамата чакат другият да направи първата крачка.  
 
В "Изгори ме" DIA разказва истинските истории на модерните връзки. Изпълнителката влиза в различните образи на съвременната жена, за да разбере, че нейната супер сила е да бъде водещата в любовта. "Изгори ме" е съвет по ноти", отсича DIA. "Истината е, момичета, че принцът на белия кон е само в приказките, а в реалността - никога не идва. Във времето, в което живеем, мъжете станаха по-недоверчиви и се превърнаха в половинката, която ревностно пази сърцето си. В страстна връзка влиза само онази жена, която има смелостта да признае чувствата си, да изгори в тях, да направи първата крачка и вземе кормилото на любовта в свои ръце."
 
 
В личен план DIA споделя, че е от онези щастливки, открили вярната формула с точната половинка. В професионален план обаче, младата изпълнителка винаги е готова за риск. 
 
В новата си песен "Изгори ме", създадена с подкрепата на НФ "Култура", DIA за пръв път работи със супер популярния хит мейкър Денис Попстоев. Известен с работата си за някои от най-големите имена в музиката, Денис признава, че и за него проектът с DIA e необичаен ход. 
 
 
"Изгори ме" е първи опит на Попстоев да работи в емблематичния стил на певицата. И двамата се обединяват около максимата, че предизвикателство е не да предадеш модерно звучене на фолклора, а да запазиш неговата автентичност, в модерен звук. Тандемът активно действа по детайлите в песента, създавайки заедно музиката. DIA е автор на текста и мелодиката, а Денис добавя майсторския аранжимент.
 
Финалният щрих към готовия хит добавя и интересното видео. В главната роля влиза нейно величество модерната жена, изградена вълнуващо от цял отбор визуални криейтъри. Цялостната концепция около клипа е на момчетата от Whiteshadows Pictures. Визуалният отбор усеща посланието в текста на "Изгори ме" - смелите момичета винаги са крачка пред другите - и го вписва завладяващо в кадрите. 

Свързани новини

Записва я с най-добрата си приятелка

08.03.2024

DIA покори Лондон

19.12.2023

DIA с нова песен

21.09.2023

Diablo Swing Orchestra с концерт у нас

29.03.2023

Нова песен от DIA

30.09.2022