Адел се сгоди за Рич Пол, готвят сватба през лятото?

В медиите се появи твърдение, че 34-годишната певица и нейният любим, спортен агент по професия, планират лятна сватба, две години след като публично разкриха връзката си.
 
Щастливата новина беше оповестена от онлайн клюкарския сайт "Deux Moi", който каза, че твърденията идват от "много надежден източник", пише life.dir.bg.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@adelerichpaul)

 
Те се подсилват и от факта, че Адел носеше огромен диамантен пръстен на безименния си  пръст на последния си концерт в Лас Вегас през уикенда. Според източници, тя го носи от миналата година на наградите BRIT през 2022. Но дори да се приеме факта, че е била сгодена от 12 месеца, все пак за сватба до момента не ставаше дума. 
 
Адел и Рич се появиха заедно в публичното пространство за последно на "Супербоул". Двамата изглеждаха влюбени както винаги, и докато позираха за снимки на наградите "Грами".
Адел и Ед Шийрън отказаха да пеят на коронацията на крал Чарлз III
 
Доскоро Адел ревниво пазеше личния си живот, но явно Рич е изключение, за което говори с охота. През декември, по време на един от концертите си във Вегас, му изпя за рождения ден "Someone Like You", с думите: "И аз го обичам повече от самия живот, така че можем ли да му честитим рождения ден? Името му е Рич!"
 
Тя отново спомена Рич от сцената, когато се пошегува, че той е "бесен", след като фен се опита да ѝ даде телефонния си номер по време на концерт.

Свързани новини

Хомофобски коментар ядоса Адел

05.06.2024

Състоянието на Адел се е влошило

29.02.2024

Адел идва в Европа това лято

02.02.2024

Адел пребори най-големия си страх

01.02.2024

Адел с ново начинание

27.11.2023