Кой ще бъде най-горещият летен хит

Ако миналото лято бяхме завладяни от "As it Was" на Хари Стайлс и танцувахме на денс хита "Break My Soul" на Бионсе, то кои ще бъдат хитовете на лято 2023? 

Горещите ритми на "Put It On Da Floor" на рапъра Лато го превръщат в претендент за клубна песен на това лято, прогнозира Асошиейтед прес. За това допринася и звездната гостенка в парчето Карди Би, която рапира в типичния си стил.

Мечтаният дует ПинкПантерес и рапърът Айс Спейс създаде "Boy's a Liar PT. 2" - трактат за съвременните запознанства с неоспорима закачка и много креативно произношение на думата "liar" (лъжец). Малко песни успяват да се задържат на върха над шест месеца.

Майли Сайръс представи "Flowers" през пролетта, но парчето е духа на 80-те години на миналия век се превърна в химн на тези, които са с разбито сърце "и пишат името си по пясъка". За Сайръс това е песен за живота й след развода, но за феновете е истински празник.

Друг силен претендент за силен летен хит е "Padam Padam" на Кайли Миноуг - дискотечните ритми на това парче са ярки, бързи и силни - точно като за лятото. 

Властването на Морган Уолън продължава и през лятото, като неговият кънтри поп-рок сингъл за раздялата "Last Night" продължава да доминира в класациите в щатите. Кънтри звездата взима класика на Трейси Чапман и я превръща в мелодия за лагерния огън. Перфектна и за дълъг път. 

Със заглавие като "Where She Goes" може да изглежда, че пуерториканският изпълнител Бед Бъни се готви да издаде хит на английски език. Това обаче не е неговият стил. Вместо това Бенито, както го наричат феновете му, пак пее на испански език - идеален за нощно парти или за последвалата ранна сутрин на плажа.

Свързани новини

Ново от Ваня Щерева: "Тръгвай"

05.09.2023

Отиде си звездата на италианската сцена

22.08.2023

След 21 години, Talking Heads се събират

22.08.2023

Царската внучка се нарича Ona Mafalda

05.06.2023

The KHANS представят "Sing"

26.05.2023