Поли Генова за първи път с латино песен на испански

Поли Генова зарадва феновете си с нова лятна песен. Единствено по рода си, това е първото авторско парче, което Поли изпълнява на испански. Името му е "La Rumba" и комбинира латино и регетон звучене. Сингълът обещава на слушателите лятно настроение и много парти.
 
Горещите латино ритми на "La Rumba" се допълват от звездното участие на чилийския изпълнител Родриго Ейс. Той е и съавтор на текста, а песента Поли пише заедно naBBoo, с когото работят вече няколко години. Резултатът от съвместната им работа ще донесе на феновете много страст и луди танци, които гарантирано ще се превърнат в саундтрака им на лято 2023.
 
 
Впечатляващото видео към песента, режисирано от Вито Бонев, е мащабен проект, заснет в Тунис с международен екип от над 30 души. Част от кадрите са направени в пустинята Сахара, а заснемането им продължава от ранни зори до късно през нощта. Останалата част от видеоклипа на "La Rumba" е снимана в стария град на Тунис. 
 
 
Доза екшън внасят професионални спортисти по паркур, които правят екстремни каскади по покривите на сградите в старата медина. С роля в продукцията се включа и тунизийската TikTok звезда Мащук, с над 1,2 милион последователи в социалната мрежа. На екраните си феновете ще видят взривоопасна комбинация, преплитаща латино музика, местната тунизийска култура и неповторимо парти настроение.
 
 
За пустинните приключения и работата по латино сингъла Поли споделя: "Пътят към реализирането на този мащабен и тотално различен за мен проект може да бъде описан с една дума и тя е "незабравим"! Колаборацията с Родриго Ейс, който всъщност е и автор на испанския текст, направи сингъла абсолютно автентичен, енергичен и носещ лятото в себе си. Звученето е инспирирано от латино и регетон стила, и ни пренася далеч в екзотична парти обстановка. Беше истинско предизвикателство за първи път да запиша своя песен на испански, но резултата определено си струва. Заснемането на видеото беше вълнуващо пустинно приключение и огромният екип работеше в перфектен синхрон."
 
 
След броени дни се очаква да бъде представен документален късометражен филм, в който самата Поли ще разкаже подробности около снимачния процес и това как се организира такава мащабна и вълнуваща продукция, която обединява две различни и перфектно допълващи се култури.
 
Само преди месец Поли подари на феновете си дългоочаквана песен на български език "Недей да правиш така", която все още радва слушателите по местните музикални телевизии и радиостанции. С всеки следващ сингъл певицата ни доближава към предстоящия ѝ нов албум, който се очаква да излезе до края на годината.

Свързани новини

Празнична изненада от певицата

22.12.2023

Коледна магия от Поли Генова

06.12.2023

Шоуто е утре!

15.11.2023

Световният лейбъл работи с нашето момиче

30.10.2023

Премиера от Поли Генова

12.05.2023