The Rolling Stones събраха Лейди Гага и Стиви Уондър в новата си песен

The Rolling Stones пуснаха втория сингъл "Sweet Sounds of Heaven" от предстоящия си 24-ти студиен албум Hackney Diamonds, който ще бъде издаден на 20-ти октомври. 
 
В 7 минути групата пренася слушателите си на соул пътешествие с блестящо вокално изпълнение на Лейди Гага и Стиви Уондър на синтезатор и пиано, издигайки песента до друго ниво. 
 
 
Епосът на Stones, изпълнен с госпъл, в стила на "You Can't Always Get What You Want" и "Shine A Light" - "Sweet Sounds of Heaven" се ражда спонтанно в дома на Джагър в Лондон. Написана от Мик и Ричардс, "Sweet Sounds of Heaven" е завършена в Sanctuary Studios, Насау, Бахамските острови и в Henson Recording Studios, Лос Анджелис, където канят Стиви и Гага. 
 
И Лейди Гага, и Стиви Уондър са споделяли сцена с The Rolling Stones. През 2012 певицата се присъедини към The Stones за турнето 50 & Counting и тяхното изпълнение на “Gimme Shelter” бе включено в албума на групата GRRR Live. Стиви свири с The Stones в рамките на американското им турне през 1972, като редовно изпълняват заедно медли на "Satisfaction" и "Uptight (Everything's Alright)".
The Rolling Stones представиха видеото на "Angry" с красивата Сидни Суини
 
Hackney Diamonds е първият студиен проект с нов материал бна рок легендите след A Bigger Bang (2005). Оттогава насам, Stones продължават да чупят рекорди по време на поредица от световни разпродадени турнета. През 2016 издават наградения с Grammy Blue & Lonesome, който включва техни брилянтни версии на много от блус парчетата, оформили звученето им и оглавява класациите за албуми в цял свят. 
 
Миналата година те развълнуваха европейската публика, която наброяваше близо четвърт милион души, по време на юбилейното турне Sixty.
 

Свързани новини

Лейди Гага готви нов албум

25.07.2024

Чака ли дете Лейди Гага?

06.06.2024

Шоуто е част от "Chromatica Ball Tour"

14.05.2024

Beatle да свири в албум на Stones!

05.12.2023

Ще научим историята на Hackney Diamonds

18.09.2023