The Rolling Stones събраха Лейди Гага и Стиви Уондър в новата си песен

The Rolling Stones пуснаха втория сингъл "Sweet Sounds of Heaven" от предстоящия си 24-ти студиен албум Hackney Diamonds, който ще бъде издаден на 20-ти октомври. 
 
В 7 минути групата пренася слушателите си на соул пътешествие с блестящо вокално изпълнение на Лейди Гага и Стиви Уондър на синтезатор и пиано, издигайки песента до друго ниво. 
 
 
Епосът на Stones, изпълнен с госпъл, в стила на "You Can't Always Get What You Want" и "Shine A Light" - "Sweet Sounds of Heaven" се ражда спонтанно в дома на Джагър в Лондон. Написана от Мик и Ричардс, "Sweet Sounds of Heaven" е завършена в Sanctuary Studios, Насау, Бахамските острови и в Henson Recording Studios, Лос Анджелис, където канят Стиви и Гага. 
 
И Лейди Гага, и Стиви Уондър са споделяли сцена с The Rolling Stones. През 2012 певицата се присъедини към The Stones за турнето 50 & Counting и тяхното изпълнение на “Gimme Shelter” бе включено в албума на групата GRRR Live. Стиви свири с The Stones в рамките на американското им турне през 1972, като редовно изпълняват заедно медли на "Satisfaction" и "Uptight (Everything's Alright)".
The Rolling Stones представиха видеото на "Angry" с красивата Сидни Суини
 
Hackney Diamonds е първият студиен проект с нов материал бна рок легендите след A Bigger Bang (2005). Оттогава насам, Stones продължават да чупят рекорди по време на поредица от световни разпродадени турнета. През 2016 издават наградения с Grammy Blue & Lonesome, който включва техни брилянтни версии на много от блус парчетата, оформили звученето им и оглавява класациите за албуми в цял свят. 
 
Миналата година те развълнуваха европейската публика, която наброяваше близо четвърт милион души, по време на юбилейното турне Sixty.
 

Свързани новини

Beatle да свири в албум на Stones!

05.12.2023

Ще научим историята на Hackney Diamonds

18.09.2023

The Rolling Stones представиха "Angry"

08.09.2023

The Rolling Stones с новина

05.09.2023

Stones загатнаха името на новия албум

24.08.2023