The Rolling Stones обявиха името на новия си албум

Легендите The Rolling Stones обявиха, че името на новия им студиен албум е "Hackney Diamonds".

Много фенове вече заподозряха, че именно това е новият им проект, след появата на странна реклама в английски вестник преди две седмици, за специалисти по поправка на стъкло. Сега вече имаме официално потвърждение. Подробностите за новия албум ще бъдат разкрити утре в специално събитие, което ще се излъчи на живо в YouTube. Знае се, че сър Пол Маккартни ще бъде гост музикант в поне една песен от новия им албум.

Това ще е първият студиен албум за великата група от 2005 година насам – 18 години. На 6 септември ще има специален стрийм в YouTube, воден от комика Джими Фалън. Нeгови гости ще са Мик Джагър, Кийт Ричардс и Рон Ууд, които ще разкрият любопитни детайли за най-новата музика, която можем да очакваме от тях. Ще откриете специалното събитие тук. 

  

Предстоящият студиен албум на групата ще е и първата нова музика от тях след смъртта на барабаниста Чарли Уотс, който почина през 2021 г. Реално обаче изминаха почти две десетилетия от последния им студиен албум “A Bigger Bang” (По-големият взрив). През 2016 г. групата издаде “Blue & Lonesome” – колекция от кавъри на стари и златни блус парчета.

Свързани новини

Beatle да свири в албум на Stones!

05.12.2023

Рок легендите с изнендаваща колаборация

02.10.2023

Ще научим историята на Hackney Diamonds

18.09.2023

The Rolling Stones представиха "Angry"

08.09.2023

Stones загатнаха името на новия албум

24.08.2023