The Rolling Stones с текстово видео към "Bite My Head Off" и концертно издание на Hackney Diamonds

The Rolling Stones пуснаха лирик видео на новото си парче "Bite My Head Off" - част от актуалния им албум Hackney Diamonds, в което на баса се вихри Пол Макартни.
 
Видеото включва невиждани досега студийни кадри на легендата на Beatles в действие, плюс снимки от изненадващото нюйоркско шоу на групата в "Racket" в навечерието на излизането на албима миналия месец. "Пол беше толкова въодушевен. Беше малко като ученик, като дете в магазин за играчки", коментира Рони Ууд за записите. "Много му хареса. Каза "Това ми беше мечтата! Beatle да свири в албум на Rolling Stones!" Беше му голям кеф."
 
 
Междувременно, групата обяви специална версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всичките 7 песни, изпълнени по време на представянето на албума в "Racket". Премиерата на колекцията е на 19 януари и представя дебютните изпълнения на живо на 4 сингъла от най-новия им албум, включително "Sweet Sounds of Heaven" (с Лейди Гага)
 
При излизането си, Hackney Diamonds достига №1 в 19 държави и е първият оригинален студиен албум на The Rolling Stones след A Bigger Bang (2005). Водещият сингъл "Angry" е номиниран за "Най-добра рок песен" на наградите "Грами" през 2024 и стана първото парче на The Stones, класирало се в Топ 40 във Великобритания от 18 години насам. 
 
The Rolling Stones снимат нов документален филм
 
Вълнуващата новина за нова музика от The Stones бе споделена на 6-ти септември от Мик, Кийт и Рони на специално медийно събитие в историческата Hackney Empire, епицентър на пионерското изкуство в Източен Лондон от почти 125 години. Hackney Diamonds е записан на различни места по света, включително в Henson Recording Studios (Лос Анджелис), Metropolis Studios (Лондон), Sanctuary Studios (Бахамите) и The Hit Factory/Germano Studios в Ню Йорк. Покойният барабанист Чарли Уотс участва в две песни - "Mess It Up" и "Live By The Sword".   
 
През ноември The Rolling Stones обявиха следващото си мащабно северноамериканско турне, за да отпразнуват Hackney Diamonds. Първата дата е 28 април в Хюстън, Тексас, а финалното шоу е на 17 юли в Санта Клара, Калифорния. 

Свързани новини

Рок легендите с изнендаваща колаборация

02.10.2023

Ще научим историята на Hackney Diamonds

18.09.2023

The Rolling Stones представиха "Angry"

08.09.2023

The Rolling Stones с новина

05.09.2023

Stones загатнаха името на новия албум

24.08.2023