The Rolling Stones представиха видеото на "Angry" с красивата Сидни Суини

The Rolling Stones направиха официална премиера на водещия сингъл от новия им албум - "Angry" и разкриха повече детайли относно Hackney Diamonds. Първият студиен албум на легендарната група ще излезе на 20 октомври.

Във видеоклипа на "Angry" участва ослепителната актриса Сидни Суини, която познаваме от хитовите сериали "Еуфория" и "Белият лотус". Тя е особено изкусителна, танцуваща на задната седалка на кабриолет, под лъчите на залязващото слънце. 

Режисьор на видеото е Франсоа Рузелет. Това е първият студиен албум за рок великаните от 18 години насам. Негов продуцент е носителят на Грами Андрю Уат (това е първо сътрудничество на Stones с него). Джагър и компания са записали 12 нови песни, включително с гост музиканти. 

Една от новините е, че Лейди Гага пее в песента "Sweet Sounds of Heaven" ("Сладките звуци на Рая"). Покойният барабанист на групата Чарли Уотс също присъства в някои от песните, както и бившият им басист Бил Уайман. Усилено се говори за участие и на Пол Маккартни, Ринго Стар и Стиви Уондър. 

Това е корицата към новия албум. Неин автор е аниматорката Паулина Алмира.

Свързани новини

Beatle да свири в албум на Stones!

05.12.2023

Рок легендите с изнендаваща колаборация

02.10.2023

Ще научим историята на Hackney Diamonds

18.09.2023

The Rolling Stones с новина

05.09.2023

Stones загатнаха името на новия албум

24.08.2023