Ема Уотсън отново влюбена, замени милиардер с докторант

Ема Уотсън отново е на крилете на любовта! Тя е намерила щастието в лицето на Кийрън Браун, докторант в Оксфордския университет, който се занимава с литература на 19-и век и икономика.

34-годишната актриса, която в момента следва магистърска степен по творческо писане, беше заснета да целува страстно Кийрън по време на романтична среща по-рано този месец. След това бяха забелязани отново да проявяват нежност един към друг в пекарна.

"Ема изучава творческо писане, а неговата дисертация е свързана с литературна теория - така че те имат много теми за разговор. Тя изглежда толкова влюбена в Кийрън", споделя източник, пише The Sun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)

Обичаната актриса от поредицата "Хари Потър" се раздели с Брандън Грийн, син на бизнес магната Филип Грийн, миналата година. Сега тя жонглира с ангажиментите си между САЩ и Оксфорд, където следва задочно магистърската си степен.

Колегите ѝ от университета разказват, че тя присъства само на някои лекции, на които задължително е придружена от охрана. Останалата част от обучението си завършва онлайн.

Свързани новини

''Хари Потър'' сериал през 2026г.

27.02.2024

Машинист за 60 000 евро годишна заплата

13.11.2023

HBO Max и Discovery+ обединяват сили

25.04.2023

HBO разработва нов сериал за Хари Потър

04.04.2023

Хари Потър се връща в Хогуортс

17.11.2021