Снуп Дог ще е част от щафетата с олимпийския огън в Париж

В петък започват Олимпийските игри в Париж. Американският рапър Снуп Дог ще вземе участие в щафетата с олимпийския огън в часовете преди началото на Париж 2024.

52-годишният изпълнител ще носи факела по улиците на Сен Дени към "Стад дьо Франс". Сред другите носители ще бъдат френската актриса Летисия Каста, френския рапър MC Solaar и украинския пенсиониран състезател по скачане с прът Сергей Бубка.

Олимпийският огън вече два месеца прекосява Франция и в петък сутринта ще бъде пренесен през селото на атлетите, което се намира между Сен Дени и съседния Сен Уен, преди да отиде до Олимпийския стадион и Центъра за водни спортове на няколко километра.

Припомняме, че Калвин Кордозар Бродус - младши, по-известен като Снуп Дог, ще влезе в ролята на специален кореспондент на американската медия NBC за най-голямото спортно събитие на планетата.

Рапърът също така постави личен рекорд като сезаписа с доста прилично постижение в леката атлетика. Той пробяга спринта на 200 метра за впечатляващите 34,44 секунди. Снуп пробяга спринта на състезанията в Юджийн, Орегон, които служат за национална квалификация на САЩ в леката атлетика за Олимпийските игри в Париж.

Свързани новини

Редица звезди закриха Олимпиадата

12.08.2024

Те са част от бъдещия град-домакин

09.08.2024

Снуп Дог с усмивка и танци на Олимпиада

29.07.2024

Снуп Дог стана лекоатлет

28.06.2024

Снуп Дог и Олимпийските игри 2024

08.01.2024