Лейди Гага и Майкъл Полански се сгодиха

Лейди Гага разкри по време на откриването на Олимпийските игри в Париж, че с дългогодишния й приятел, предприемач и технологичен инвеститор Майкъл Полански, са сгодени.

"Моят годеник, Майкъл", нарича 38-годишната певица Полански небрежно в клип, който френският министър-председател Габриел Атал публикува в TikTok в неделя вечер. Премиерът Атъл не споменава очевидния годеж на двойката в TikTok, като вместо това се фокусира върху впечатляващото изпълнение на поп звездата в петък вечер в Париж: "Благодаря на Лейди Гага за зашеметяващото изпълнение на церемонията по откриването на Летните олимпийски. Беше спиращо дъха", написа той.  

Гага и Полански се срещат публично от началото на 2020 г., когато бяха заснети от папараци да се целуват на новогодишно парти в Лас Вегас. Тя разкри за връзката им в Instagram с публикация през февруари тази година. В интервю няколко месеца по-късно тя нарече Полански "любовта на живота ми". 

Преди Майкъл Гага беше сгодена за Кристиан Карино. Но те се разделиха в началото на 2019 г. след две години заедно.

Стефани Джерманота, както е истинското име на певицата, и Майкъл Полански споделят една страст към благотворителната дейност. Те са работили заедно за набиране на средства за различни каузи.

Докато беше във Франция, изпълнителката изненада парижките си фенове с тийзър на музика от предстоящия си, дългоочакван седми студиен албум. Тийзър от LG7 беше пуснат на улицата от покрива на автомобил, докато Гага размахваше юмрук, а зрителите крещяха. В един момент тя изскочи от колата, за да се присъедини към скандирането на тълпата на песента ѝ “Роди се звезда“. 

"Толкова съм трогната от френските си фенове тази седмица", написа тя в Instagram. 

LG7 ще бъде продължение на оглавилия класацията на Billboard 200 през 2020 г. албум Chromatica, който беше шестият албум на Гага, дебютирал под номер 1. 

Свързани новини

Нов член в семейството на Лейди Гага

29.08.2024

Лейди Гага и Бруно Марс заедно

16.08.2024

Лейди Гага откри Олимпийските игри 2024

29.07.2024

Лейди Гага готви нов албум

25.07.2024

Чака ли дете Лейди Гага?

06.06.2024