Спекулации от дни: бременна или напълняла е Лейди Гага?

Лейди Гага категорично отрече слуховете, че е бременна с първото си дете от приятеля й Майкъл Полански. Спекулациите започнаха през уикенда, след като 38-годишната изпълнителка присъства на сватбата на сестра си Натали.

На снимки, заснети от папараци, се забелязва, че под прилепналата черна рокля, се крие наедряло коремче. Именно това доведе и до спекулациите, че Лейди Гага може и да е бременна. Носителката на множество награди "Грами" публикува шеговито видео в TikTok, с което отрича, че чака дете: "Не съм бременна, просто ридая във фитнеса", гласи текстът към краткото клипче.
 
Подкрепа в социалните мрежи тя получи и от Тейлър Суифт. ''Съгласни ли сте, че е натрапчиво и безотговорно да се коментира женско тяло. Гага не дължи обяснение на никого, както и никоя жена.'', коментира Суифт публикацията на Гага.
 
 
Наскоро Лейди Гага бе заснета и с огромен диамантен пръстен на ръката си, което пък допълнително провокира очаквания за годеж и все по-сериозно задълбочаване на връзката й с предприемача и инвеститор Майкъл Полански. Същевременно се появява и все по-рядко в публичното пространство, като за последно бе видяна на премиерата на концертния й филм за HBO - GaGA Chromatic Ball.

Свързани новини

Шоуто е част от "Chromatica Ball Tour"

14.05.2024

Рок легендите с изнендаваща колаборация

02.10.2023

Звездата празнува годишнина от дебюта си

23.08.2023

Лейди Гага разби клишето на Оскарите

13.03.2023

Виж Лейди Гага в "Жокера 2"

15.02.2023